hey comunitate,
sunt de 10 ani in industria asta. am lucrat exclusiv pe cam4 si pana acum ceva vreme era ok. desi de la an la an a scazut traficul, au ramas efectiv membrii fara bani sau zgarciti . obisnuiam sa fac suta de $ zilnic , insa de ceva timp, daca fac 15$ acolo, zic sarut-mana. buuun intre timp mi-am facut cont de cb , acolo totul parea cat de cat ok, a miscat in primele 3 saptamani apoi efectiv am ramas singura in camera . de luni saptamana asta zici ca sunt efectiv invizibila pe site , desi m-am cautat, verificat si ma vad . nu mai vine nimeni, sau vin si ies intr o secunda , nu ma mai adauga nimeni la favorit , nimic. desi trafic este , daca ma uit pe prima pagina fetele au mii de useri si tokens gramada . nu conteaza ca stau imbracata , dezbracata, cu fata sau fara ma simt ca ultimul om stand cu orele in speranta ca vine careva . stau 8 ore minim , respect acelasi interval orar , dau anunt ca sunt online - degeaba , am platit si promovarea aia pe cb de 50 tk si mi-a intrat unu singur si ala gri. am epuizat toate variantele , m-am gandit ca o fi ceva aiurea pe ip, ca noi romanii primim trafic de scursura , nu stiu ce sa zic sau sa mai fac pt ca vreau sa fac bani dar se pare ca ceva nu e ok
voua cum va merge ?
pareri 2 siteuri freemium
Mi se face un gol in stomac cand citesc anumite experiente. Ai incercat sa schimbi intervalul orar? Teoretic cel mai bune site uri freemium sunt Chaturbate si MFC, apoi vin celelalte. Chiar e ceva si faptul ca site ul tau favorit era Cam4 care este ok…ish. Nu ai ce pierde, fa ti cont pe MyFreeCams, pe CamSoda care ambele in primele zile ofera promovare maxima. Imi aduc aminte cand mi am deschis cont pe CamSoda (un site cu putin trafic) primele saptamani nu mai puteam intra pe celelalte site uri pentru ca imi ocupa tot timpul, a fost o experienta placuta. Si nu te simti prost, nici mie nu mi a functionat promovarea aia contra-cost de pe Chaturbate, am incercat o data si apoi nu mi a mai trebuit, e o porcarie. Pune ti hastag urile potrivite…incearca sa stai simultan pe mai multe site uri, iti dublezi sansele…
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann;n55908 wrote: Mi se face un gol in stomac cand citesc anumite experiente. Ai incercat sa schimbi intervalul orar? Teoretic cel mai bune site uri freemium sunt Chaturbate si MFC, apoi vin celelalte. Chiar e ceva si faptul ca site ul tau favorit era Cam4 care este ok…ish. Nu ai ce pierde, fa ti cont pe MyFreeCams, pe CamSoda care ambele in primele zile ofera promovare maxima. Imi aduc aminte cand mi am deschis cont pe CamSoda (un site cu putin trafic) primele saptamani nu mai puteam intra pe celelalte site uri pentru ca imi ocupa tot timpul, a fost o experienta placuta. Si nu te simti prost, nici mie nu mi a functionat promovarea aia contra-cost de pe Chaturbate, am incercat o data si apoi nu mi a mai trebuit, e o porcarie. Pune ti hastag urile potrivite…incearca sa stai simultan pe mai multe site uri, iti dublezi sansele…
Buna. Am incercat sa fac cont pe camsoda insa imi cere tax identification number... O merge sa bag cnp-ul? Ai idee? Mulțumesc
Buna. Am incercat sa fac cont pe camsoda insa imi cere tax identification number... O merge sa bag cnp-ul? Ai idee? Mulțumesc
Buna! Am cont pe CB de vreo 7 ani, fara suparare dar nu stiu cum se pot face bani pe site-ul ala unde vezi toate minunile pamantului pe gratis
ce vedem pe primele pagini cred ca e trafic platit, multi boti ... La fel , in camera cand intra sunt membri slabi , rar vezi unul mov , am incercat apps, bots , # de toate ,meh
Buna fetelor! Dintre site-urile discutate eu una lucrez pe cb, care pentru mine de cele mai multe ori este un site de mărunțiș. Foarte multi freeloaderi si foarte multi membrii care nu raspund cand ii abordezi si stau in camera cu orele fara sa spuna nimic. Sau unora daca le zici ceva ies. La fel foarte multi intra si ies. Rare ori gasesc cate unul mai ok care sa si plateasca sau sa intre in privat si sa pot numi ca a pontat in acea zi cb ul. Si eu petrec 8 ore pe zi si am acelasi program, rar intru mai tarziu sau plec mai devreme cand se iveste ceva.