Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
AlexaAmira

Eu am vorbit cu suportul online pentru asta dar merge trimis si email. Nici eu nu mai stiam care e ultima tranzactie dar pentru ca am efectuat plati cu cardul online, am căutat in mesajele in care primeam codul de aprobare a tranzactiei.
No avatar
AlexaAmira

Totusi faptul ca tot fac schimbări imi da speranta ca eventual ne vom recupera banii la un moment dat
No avatar
Jesuis

AlexaAmira;n55788 wrote: Eu am vorbit cu suportul online pentru asta dar merge trimis si email. Nici eu nu mai stiam care e ultima tranzactie dar pentru ca am efectuat plati cu cardul online, am căutat in mesajele in care primeam codul de aprobare a tranzactiei.

Buna! Care a fost emailul pe care l-ai folosit in comunicarea cu ei?
Am incercat sa le scriu la "support@epayservices.com", dar nu mi-au raspuns (au trecut 3 zile).
No avatar
Jesuis

Foloseste cineva logarea pe computer si imi poate spune cum se face acum dupa noile modificari?
Nu am folosit niciodata telefonul mobil pentru epay, intotdeauna am facut toate operatiunile strict pe computer si logarea se facea cu acel cod primit prin SMS, care acum nu mai functioneaza. Multumesc
No avatar
AlexaAmira

Eu am vorbit pe live chat nu pe email. Tot pe live chat le-am dat si datele necesare. Daca intri pe prima pagina fara sa dai login, apare in coltul dreapta-jos o iconita albastra pentru live chat.
No avatar
Jesuis

AlexaAmira;n55822 wrote: Eu am vorbit pe live chat nu pe email. Tot pe live chat le-am dat si datele necesare. Daca intri pe prima pagina fara sa dai login, apare in coltul dreapta-jos o iconita albastra pentru live chat.

Multumesc pentru raspuns
No avatar
Jesuis

Tocmai a mers logarea pe site, in cont, ca si pana acum , cu SMS, a venit imediat. codul.
Nu stiu pe mobil daca functioneaza, nu am folosit nicodata aceasta varianta, dar pe computer se pare ca merge din nou cu codul primit prin SMS, ca si pana acum.
No avatar
AlexaAmira

A mai primit cineva ticket pentru verificare in ultimul timp? Eu inca nu am primit nimic
No avatar
Ralph69

Nici eu absolut nimic pana acum‍♂️♂️♂️
No avatar
Dvaw23

Nimic :-( ...
Scrie răspuns