Buna fetelor!
Cum stati la capitolul bănuți si trafic in perioada asta? La mine personal, a fost un dezastru ultima perioada. Încasările mi-au scăzut din cauza traficului care se menține scăzut. La voi este mai bine? Eu una nu stiu ce sa mai fac, zilnic sper ca va fi mai bine
Trafic si bani pentru final de luna mai
Buna! La fel si la mine, dezamagire totala. Ma tot gandesc care ar fi cauzele pt acest trafic slab , poate situatia economica, dar prea de tot, in cateva luni sa dispara toti memnrii efectiv, iar unii noi nu sunt.
Mai toate fetele se plang ,indiferent de site sau program, nu se mai fac bani
Credeti ca a murit chatul?
Mai toate fetele se plang ,indiferent de site sau program, nu se mai fac bani
Traficul este scăzut dar am prins și câțiva membrii buni, toți noi. Am avut și zile cu 25$ făcuți în 8 ore și zile cu 200-300$ făcuți din tips în jumătate de ora. Eu tagetul pe zi îl am de 150$ pe zi,deci nu știu ce înseamnă o zi proasta la voi. Încerc sa stau cât mai mult online pentru ca mereu pica câte unul. Am pățit sa stau 7 ore și sa nu fac mai nimic iar apoi sa îmi între unul și sa îmi scoată toată ziua. Știu ca e demoralizat când vezi ca nu faci bani dar stai cât de mult poți online ca nu știi cine te vede. Cel mai bun tipper pe care îl am mi-a stat în camera o luna întreaga fără sa vb sau sa dea ceva pe idea ca voia sa ma testeze sa vadă cum sunt dacă nu îmi da nimic. Eu mereu ii salut când îmi intra în camera iar dacă e membru albastru sau mov le dau și pm fara sa cer ceva. Lucrez doar pe cb și folosesc lush și token keno mereu. Deși sunt cam tot timpul dezbrăcată nu fac show în Free, încerc sa ii trag în privat care îl am pe 60 tk. Nu fac sume exagerate și mereu sunt cam pe a 5-6 pagina cu @100 de membrii in camera dar folosesc # iar acolo mereu sunt pe prima pagina, poate ma și avantajează ca sunt mai grăsuța și astfel ma încadrez la bbw, curvy unde nu sunt asa multe. Cu toate astea la 2000-3000$ pe perioada tot o scot. Bafta și ramai pozitiva:*
Faci atat de multi bani ca si model independent doar pe cb? Eu lucrez pe 6 site-uri simultan (freemium si premium) la studio si rar daca ating 2000 de dolari pe perioada, din care jumatate ii revine studioului. Precizez ca sunt si la categoria fetiș, unde comunitatea membrilor este mai restrânsă.
Si eu cred in teoria statului mai mult online (chiar daca nu reusesc sa o aplic). Eu mi am luat
liber 3 saptamani si si mi am luat si un nou pc cu ajutorul unui singur membru care mi a trimis bani in offline. Si nu ca as sfatui asta dar chiar conteaza sa gasesti “acei membrii”. Daca ai noroc poti gasi doar unul bun care sa iti salveze ziua sau chiar luna si nu e pt prima data cand o aud. Stiu de o fata de la un studio care a fost in top cateva luni doar datorita unui singur membru. Timing & noroc dar nu va fie frica sa va mariti “preturile”. Cine isi va permite va plati oricum din placere, nu ajungi nicaieri cu saraciile, doar te demoralizezi. O sa lucrez si eu in noaptea asta, pe mine asta ma ajuta sa lucrez in weekend de la 00:00- 09:00 AM, cat sa prind si tura Europa si US. O sa imi cumpar si o noua camera, o sa incerc sa fac tot ce depinde de mine, si va sfatuiesc la fel, poate-poate…
liber 3 saptamani si si mi am luat si un nou pc cu ajutorul unui singur membru care mi a trimis bani in offline. Si nu ca as sfatui asta dar chiar conteaza sa gasesti “acei membrii”. Daca ai noroc poti gasi doar unul bun care sa iti salveze ziua sau chiar luna si nu e pt prima data cand o aud. Stiu de o fata de la un studio care a fost in top cateva luni doar datorita unui singur membru. Timing & noroc dar nu va fie frica sa va mariti “preturile”. Cine isi va permite va plati oricum din placere, nu ajungi nicaieri cu saraciile, doar te demoralizezi. O sa lucrez si eu in noaptea asta, pe mine asta ma ajuta sa lucrez in weekend de la 00:00- 09:00 AM, cat sa prind si tura Europa si US. O sa imi cumpar si o noua camera, o sa incerc sa fac tot ce depinde de mine, si va sfatuiesc la fel, poate-poate…
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Culmea când eram la studio nu făceam bani:)). Dar asta a fost acum câțiva ani. Stau doar pe cb pentru ca acolo îmi merge cel mai bine. Eram și pe stripchat și pe mfc înainte dar sincer mai mult ma distragea. Când trebuie sa îți distribui atenția pe mai multe site-uri e mai greu. De ex tu vorbești cu unu pe mfc ca îți dă tot câte un token și între timp ai altul pe cb care poate ar da mai mult dar așteaptă sa îl bagi în seama, te vede ca ești distrasa și iese. Mie una îmi merge cel mai bine dacă stau pe un singur site și nu as da cb pe nimic. Dacă zici ca ești pe fetish poate sa fie și de acolo problema. Încearcă sa te reprofileze dacă vezi ca nu merge nici cum.
Ai zis foarte bine, timing&noroc. Cel mai rău în meseria asta e sa te demoralizezi. Sunt zile și zile dar sa fii constanta contează cel mai mult. Dacă nu intri online e garantat ca nu faci nimic. Dacă intri cei puțin ai încercat și nu știi niciodată ce pica. Spor la bani