Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
AlexaAmira

Buna! Eu tocmai le-am trimis toate datele pe care le-au solicitat, mi-au trimis codul QR si s-a rezolvat destul de repede.
No avatar
burger

Bună. Alexa ne poți spune ce date ti au cerut,pls? Multumesc
No avatar
greencateyes17

Buna. Ai vorbit cu suportul online pentru asta?
No avatar
Epayservice

Buna. Cum le ai dat datele, in conditiile in care nu mai merge sa te loghezi la ei? Multumesc
No avatar
Epayservice

Buna. Explica cineva care a reusit cum a luat legatura cu ei si le a trimis datele? Multumesc
No avatar
greencateyes17

Si eu am rezolvat acum cu adminul. Cere sa le dam datele si ultima tranzactie (adica banii scosi in mana). Daca nu tineti minte ultima suma exacta, sa cautati la site-ul (site-urile) respective la payouts. Ei trimit apoi un cod QR pe email pentru activare Google Authenticator si scanati cu telefonul. Apoi pe viitor la logare folositi doar app Google Authenticator de pe telefon pentru asta.
No avatar
greencateyes17

Am intrebat legat si de deblocarea conturilor si mie mi-a zis asa: As we can see your account is still under verification. And we don't confirm it will be activated (i mean payout options) on 13 of June.
As we can see you have passed verification process, but your info and data are still in processing. As soon as payout options restored, you should be notified by a ticket. Info on screenshot doesn't inform it ll be on 13 of June. Deci avem mult si bine de asteptat...nu mai am ce sa zic.
No avatar
greencateyes17

Nu trebuie sa te loghezi ca sa vorbesti cu suportul online.
No avatar
greencateyes17

Epayservice, nu trebuie sa te loghezi ca sa vorbesti cu suportul online.Exista jos in dreapta paginii o iconita de support online.
No avatar
Ralph69

Eu nu mai stiu cand am platit ultima oara, cum fac ca sa ma loghez?
Scrie răspuns