Hei, sunt nouă aici și de ceva timp mi-am facut si eu catd cosmo payment, a fost verificat de ei, mi-au intrat bani pe el.
Problema este ca nu ma lasă să scot banii nici cum.
ex: am platit cardul fizic, timp de o luna nu mi-au raspuns la email și au spus că nu îl gasesc, sa comand altul.
ideea este ca eu la adresa am trecut Romania dar au o casuta unde este mentionat: United States și pe aia nu am cum sa o modific
am încercat să mi-i transfer în paxum dar spune că doar utilizatorilor de cosmo pot sa le transfer
Mă poate ajuta cineva?
nu aș vrea chiar sa le las 200 de dolari ciubuc(sunt ironica)
iar la paxum nu gasesc san-ul și nici nu am bani pe el cat sa iau macar cardul virtual poate poate m-ar ajuta ala
Probleme cardul cosmopayment
ancu;n55419 wrote: Hei, sunt nouă aici și de ceva timp mi-am facut si eu catd cosmo payment, a fost verificat de ei, mi-au intrat bani pe el.
ex: am platit cardul fizic, timp de o luna nu mi-au raspuns la email și au spus că nu îl gasesc, sa comand altul.
ideea este ca eu la adresa am trecut Romania dar au o casuta unde este mentionat: United States și pe aia nu am cum sa o modific
am încercat să mi-i transfer în paxum dar spune că doar utilizatorilor de cosmo pot sa le transfer
Mă poate ajuta cineva?
iar la paxum nu gasesc san-ul și nici nu am bani pe el cat sa iau macar cardul virtual poate poate m-ar ajuta ala
Cum nu poti scoate in nici un fel? Ai incercat sa faci transfer pe card extern?
Mă poate ajuta cineva?
Cum nu poti scoate in nici un fel? Ai incercat sa faci transfer pe card extern?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele