Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
Katerina

Jesuis;n55243 wrote:

Oare a incercat cineva sa sune la acel numar sa vada daca exista sau nu?

Da am sunat de n ori , e Nr de Londra dar zice că Nr format este nealocat... [Name] Epayservice
[Mobile] +44 20 8133 3312
No avatar
LysaW

Eu nu am mai primit nimic, nici macar la intrebarile mele. Liniste totala
No avatar
LysaW

Buna, eu am avut verificarea video, si am trimis CNP. Mi au confirmat ca am trecut cu bine prin mesajul pe care l ati primit si voi pe 6 aprilie. De atunci, nimic. Le scriu o data la cateva zile in legatura cu deblocarea contului, si nu primesc nici un raspuns.
Spunea cineva pe aici, sau pe TrustP ca au anuntat ca va dura mai putin de un an. Probabil acolo se va ajunge, dupa cum se prezinta situatia.
Din fericire eu nu am decat 1000$ blocati. Nu i putin, dar n as vrea sa fiu in pantofii celor care au multe mii, sau multe zeci de mii.
Rabdare si tutun!
No avatar
Jesuis

LysaW;n55247 wrote: Buna, eu am avut verificarea video, si am trimis CNP. Mi au confirmat ca am trecut cu bine prin mesajul pe care l ati primit si voi pe 6 aprilie. De atunci, nimic. Le scriu o data la cateva zile in legatura cu deblocarea contului, si nu primesc nici un raspuns.
Spunea cineva pe aici, sau pe TrustP ca au anuntat ca va dura mai putin de un an. Probabil acolo se va ajunge, dupa cum se prezinta situatia.
Din fericire eu nu am decat 1000$ blocati. Nu i putin, dar n as vrea sa fiu in pantofii celor care au multe mii, sau multe zeci de mii.
Rabdare si tutun!

Buna, Lysa W!
Deci si tu ai primit acel ticket conform caruia s-a incheiat verificarea, eu nu l-am primit nici macar pe ala, am facut verificarea video in 08.03, pe 28.03 le-am trimis CNP si de atunci liniste.
Le-am mai scris din cand in cand sa ii mai intreb cat mai dureaza si raspunsul este mereu acelasi (mie mi-au raspuns repede, in maxim 24 de ore):"As you were informed in a previous comment your info is still processing by a Compliance dept. We are not able to inform exact date your info processed. Once it's processed you ll be informed by a ticket. Please accept our apologies for inconvenience caused by enhanced verification."
No avatar
LysaW

Jesuis l am primit pe 6 aprilie, de atunci nimic …
No avatar
Jesuis

Si incepe o noua saptamana plina de sperante :)))))
No avatar
greencateyes17

Buna. Da....nici o noutate, nu imi e deblocat contul desi am trecut verificare deja de 2 luni, am si pierdut notiunea timpului....nu pot nici macar sa-i trimit inapoi la site.
No avatar
greencateyes17

Exact. Asta am gandit si eu. Adica noi astia verificati si trecuti deja cu unda verde asteptam sa se deblocheze toate conturile de pe planeta ca sa putem folosi banii?...
No avatar
greencateyes17

Din pacate nu am contul deblocat, inca. Nu am mai intrat pe forum ca deja ma stresa problema si nu am rezolvat nimic. Nici macar sa dau refund la streamate nu am putut desi ei mi-au zis ca pot oricand. Pot pe naiba....sa-i ia!
No avatar
greencateyes17

De asta mi-e frica si mie.... :( acum nu avem ce sa facem, sa-i dam in judecata? nici nu stiu cum.
Scrie răspuns