Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
Katerina

Jesuis;n55147 wrote: Mda, bine ca, din nou, ne-au trimis programul de sarbatori, 29 April-1 May and 5-8 May - are non-working days. Cu alte cuvinte, vreo 2 saptamani nu se lucreaza.

Wow.... Wow
No avatar
Dvaw23

Mda ...l am primit și eu ieri
Katerina

Din cate am calculat " green eyes" a primit ticket că va urma să fie deblocata cam după 10 zile de la tiketul că a trecut verificarea. Eu nu am mai primit acest ticket deși cel că am trecut verificarea a venit pe 6, luna trecută. Oare voi ați mai primit vreun ticket in ultimele 3 săptămâni?
No avatar
burger

Eu nu am primit nimic,nici măcar ticket cu verificarea. Doar emailurile penibile cu programul lor de munca. Păcat ca am rămas doar câțiva care dau de veste aici.
No avatar
Jesuis

Katerina;n55173 wrote: Din cate am calculat " green eyes" a primit ticket că va urma să fie deblocata cam după 10 zile de la tiketul că a trecut verificarea. Eu nu am mai primit acest ticket deși cel că am trecut verificarea a venit pe 6, luna trecută. Oare voi ați mai primit vreun ticket in ultimele 3 săptămâni?
Presupun ca si tu le-ai trimis cnp-ul, la fel cum a facut si "greeneyes", nu? Poti calcula si dupa cate zile de la trimiterea acestuia, ai primit ticketul de incheiere a verificarii?
Katerina

Jesuis;n55176 wrote:
Presupun ca si tu le-ai trimis cnp-ul, la fel cum a facut si "greeneyes", nu? Poti calcula si dupa cate zile de la trimiterea acestuia, ai primit ticketul de incheiere a verificarii?

Nu, eu am trimis act de la taxe și impozite pt teren de la casa mea
Katerina

In 24 martie am trimis și mesajul că am trecut verificarea a venit pe 6 aprilie, după tăcere...
No avatar
Rimela

Katerina;n55173 wrote: Din cate am calculat " green eyes" a primit ticket că va urma să fie deblocata cam după 10 zile de la tiketul că a trecut verificarea. Eu nu am mai primit acest ticket deși cel că am trecut verificarea a venit pe 6, luna trecută. Oare voi ați mai primit vreun ticket in ultimele 3 săptămâni?

Cum se face ca doar ea a primit acel ticket cum ca va fi deblocata, plus noile conditii?
Pe nici un forum , nici pe Trustpilot nu am vazut sa fi scris cineva ca ar fi primit acel ticket. Majoritatea care au facut verificarea secolului, au primit doar ticketul cum ca au trecut si ca in curand vor primi un altul cu data deblocarii , plus noile conditii......ticket pe care nimeni nu l-a mai primit.......greencat fiind singura, iar faptul ca nu a mai raspuns aici, imi intareste suspiciunile. Sper sa ma insel si sa fie chiar cum a spus, sper sa -i fi deblocat contul si din cauza bucuriei sa fi uitat de forum si ca ar fi fost super fain sa ne anunte si pe noi........dar sper si sa nu fi fost doar cineva care din lipsa de ocupatie, sa fi facut mişto de noi :)
Katerina

Rimela;n55185 wrote:

Cum se face ca doar ea a primit acel ticket cum ca va fi deblocata, plus noile conditii?
Pe nici un forum , nici pe Trustpilot nu am vazut sa fi scris cineva ca ar fi primit acel ticket. Majoritatea care au facut verificarea secolului, au primit doar ticketul cum ca au trecut si ca in curand vor primi un altul cu data deblocarii , plus noile conditii......ticket pe care nimeni nu l-a mai primit.......greencat fiind singura, iar faptul ca nu a mai raspuns aici, imi intareste suspiciunile. Sper sa ma insel si sa fie chiar cum a spus, sper sa -i fi deblocat contul si din cauza bucuriei sa fi uitat de forum si ca ar fi fost super fain sa ne anunte si pe noi........dar sper si sa nu fi fost doar cineva care din lipsa de ocupatie, sa fi facut mişto de noi :)

Ba da eu am văzut acum o lună pe trustpilot un comentariu unde cineva a primit același ticket ca și ea dar tot contul nu a fost deblocat . Bun deci la tine a fost ceva mișcare în ultima luna sa înțeleg ? Nu știu dacă nu scrie de bucurie , tristețe sau poate e ocupată , eu as scrie când știu că atâta lume e praf din cauza acestui subiect. Poate e ocupată.
No avatar
Jesuis

Katerina;n55180 wrote: In 24 martie am trimis și mesajul că am trecut verificarea a venit pe 6 aprilie, după tăcere...

Deci aproape o luna calendaristica, de cand pentru tine s-a incheiat verificarea. Suna foarte descurajator.
Scrie răspuns