Merge prost

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Cornelia

Nu am intrat o Luna si ceva si acum cand am intrat merge super prost mam tot uitat si la alte fete si vad ca nici ele nu fac ... si in general lasand banii nu este lume .
No avatar
Nadia.Nad

ce inseamna merge prost? 10$?100$?1000$? daca ti-ai luat pauza o luna nomal ca la inceput va fi mai greu. nu te mai uita la altele ce fac si ocupa-te de tine, fa-ti orele si ramai pozitiva si o sa vezi ca va merge bine. spor la bani:*
No avatar
JasminJo

Demult timp e traficul slab...și pe lj și pe stremate se fac bani doar la noroc..
No avatar
Delaney

Într-adevăr si faptul ca ai lipsit o luna conteaza. Dar sa stii ca eu nu am lipsit si tot am observat faptul ca de cateva luni de zile traficul este din ce in ce mai slab si membrii din ce in ce mai “necalitativi” sa le spun asa. O mare parte din ei nu prea mai sunt atat de generoși cum erau candva, o parte sunt freeloaderi care doar vorbesc si o mica parte sunt membrii vechi de care nu putem trage la nesfarsit. Problema este ca nu prea mai apar membrii noi si buni. Am observat problemele astea si la alte modele, acum nu stiu situatia tuturor evident.
No avatar
Cornelia

am intrat ieri tot asa dupa mult timp si surprinzator am avut lume cat de cat a stat 5 ore si am facut 200$ toti cu membri noi din pacate nu am vointa sa intru mai des de 2 ori pe saptamana
No avatar
Brianna7

Ai perfecta dreptate ! Nu imi explic de ce s a ajuns asa , pe toate siteurile e gol, nici pic de trafic
Scrie răspuns