Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
Katerina

Le am scris din nou în scârbă , au răspuns din nou în scârbă , eu sincer chiar cred că nu mai sunt șanse
No avatar
Jesuis

[QUOTE=Katerina;n55077]Le am scris din nou în scârbă , au răspuns din nou în scârbă , eu sincer chiar cred că nu mai sunt șanse [/QUOTE
Eu inca sper sa aiba putin personal, sa fie depasiti de situatie, sa aiba foarte multe conturi si inca sper ca au facut aceste verificari doar pentru ca voiau sa stie cu cat sa ne taxeze pe fiecare(50 sau 100), conform noilor "conditii".
No avatar
Jesuis

Katerina;n55077 wrote: Le am scris din nou în scârbă , au răspuns din nou în scârbă , eu sincer chiar cred că nu mai sunt șanse

Eu inca sper sa aiba putin personal, sa fie depasiti de situatie, sa aiba foarte multe conturi si inca sper ca au facut aceste verificari doar pentru ca voiau sa stie cu cat sa ne taxeze pe fiecare(50 sau 100), conform noilor "conditii".
No avatar
Rimela

Jesuis;n55079 wrote:

Aş fi gandit la fel daca ar fi deblocat unul cate unul conturile celor care au trecut verificarea, dar la cum se prezinta situatia, nu ma pot gandi decat ca , continua sa se joace cu nervii nostri pana vor disparea de tot. ( sper sa ma insel)
Or avea un singur " click" disponibil pt deblocarea tuturor conturilor? Despre ce naiba vorbim?
Katerina

Rimela;n55081 wrote:

Aş fi gandit la fel daca ar fi deblocat unul cate unul conturile celor care au trecut verificarea, dar la cum se prezinta situatia, nu ma pot gandi decat ca , continua sa se joace cu nervii nostri pana vor disparea de tot. ( sper sa ma insel)
Or avea un singur " click" disponibil pt deblocarea tuturor conturilor? Despre ce naiba vorbim?

Da și eu mă gândesc la fel....
No avatar
Jesuis

Ce stie/ spune Streamate despre problema noastra:
" EPayService a facut niste schimbari interne, ceea ce a dus la solicitarea mai multor documente de verificare pentru anumite conturi din anumite tari, iar cei care nu pun la dispozitie ceea ce ei solicita, nu vor avea conturile active. Pe langa asta, au si ceva probleme interne legate de numarul de angajati, ceea ce a dus la incetinirea ratei de raspuns din partea lor. Insa ei spun ca modelele care nu reusesc sa isi scoata platile, pot da refund la acele plati catre noi, ca sa poata fi platite din nou prin alta modalitate de plata."
Se pare ca, in continuare, Epay le comunica site-urilor ca totul este ok si ca noi putem face refund la sumele trimise la ei, dar omite sa le spuna ca, de fapt, noi nu putem face asta pana cand binevoiesc ei sa termine verificarea (daca o vor termina vreodata) si sa deblocheze conturile.
No avatar
Dvaw23

Trist ...ori e totul o minciună si vor dispărea ori e adevărat si sunt aproape falimentari dar totuși mai încearcă trăgând de timp , probabil nu au de unde să plătească, sau poate au dar vor doar sa se foloseasca de bani un timp ...nu știu ce să mai cred ...or fi blocat și salariile angajaților de au rămas fără ...și da, cred că îi mint și pe cei de la site-uri, și mie mi a zis LJ sa cer refund la ei și normal că ePay a zis că nu merge că e tot withdrawal...
No avatar
Dvaw23

Celor de la LJ le a mai scris cineva ? Eu doar ce le am trimis un email deși eram hotărâtă să nu mai fac asta pt că toate răspunsurile sunt bătaie de joc
No avatar
Ralph69

Nimic nici la mine, nici macar programarea pentru verificare……
No avatar
Jesuis

Mda, bine ca, din nou, ne-au trimis programul de sarbatori, 29 April-1 May and 5-8 May - are non-working days. Cu alte cuvinte, vreo 2 saptamani nu se lucreaza.
Scrie răspuns