Cont Epayservice blocat
Katerina;n55023 wrote: Nu din păcate nicio noutate , nu mai insist cu ticketuri că e veșnic același răspuns
Buna, Katerina! Tu in ce stadiu erai? Imi amintesc ca in data de 6 aprilie ai primit ticketul de incheiere a verificarii. AI primit ulterior si acel ticket cu noile conditii/ taxe?
Buna, Katerina! Tu in ce stadiu erai? Imi amintesc ca in data de 6 aprilie ai primit ticketul de incheiere a verificarii. AI primit ulterior si acel ticket cu noile conditii/ taxe?
Am primit ticketul ca am trecut verificarea si ca imi vor trimite altul cu noile conditii. Greencateyes(parca) era inaintea noastra dar nu a mai revenit cu un raspuns. Probabil ei i au deblocat contul din moment ce nu o mai intereseaza topicul. Sper.
Simona12;n55062 wrote: Am primit ticketul ca am trecut verificarea si ca imi vor trimite altul cu noile conditii. Greencateyes(parca) era inaintea noastra dar nu a mai revenit cu un raspuns. Probabil ei i au deblocat contul din moment ce nu o mai intereseaza topicul. Sper.
Aha, deci tu si Katerina sunteti in acelasi stadiu, asteptati ticketul cu noile conditii. Da, greencatyes il primise si pe acesta, de la ea speram sa primim vesti bune, dar nu a mai scris nimic.
Aha, deci tu si Katerina sunteti in acelasi stadiu, asteptati ticketul cu noile conditii. Da, greencatyes il primise si pe acesta, de la ea speram sa primim vesti bune, dar nu a mai scris nimic.
Jesuis;n55072 wrote:
Da ar fi bine de ar da o veste ...
Da ar fi bine de ar da o veste ...