Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Rimela

Dvaw23;n54864 wrote: Nici la mine absolut nimic ...nici nu am mai deschis vreun ticket la ei ...ultimul a fost cu cei de la LJ care mi au spus că sunt în continua comunicare cu ePayService și că pot fi sigură că niciun ban nu va fi pierdut ...

Ce anume ti-a raspuns Jasmin? Eu de doua ori le-am scris si raspunsurile au fost aproape identice......... ca nu pot interveni si ca ma sfatuiesc sa colaborez bla bla bla
No avatar
Dvaw23

Ok...deci s a dus și ideea asta ...mai așteptăm
No avatar
Jesuis

Rimela;n54866 wrote: Nu este in ordine alfabetica....... asa m-am gandit si eu la inceput si chiar am intrebato pe Katerina, care parca e cu " A" si a avut verificarea pe 16 Martie, si pe Simona care e undeva pe la mijlocul alfabetului si a avut pe 15 Martie. Nici dupa cati bani ai in cont nu e pt ca o alta fata de pe alt forum spunea ca macar e linistita ca nu are nici un ban in contul de ePay si totusi a facut verificarea.......aleatoriu ptobabil...............si eu sunt cu " V"

In oridine alfabetica nu este cu siguranta, eu am avut verificarea pe 8 martie si sunt la coada alfabetului.
No avatar
Jesuis

Dvaw23;n54865 wrote: M am tot gândit la ce a spus Katerina, poate verificarea se face în ordine alfabetică...la mine ar avea sens , eu sunt cu "V"....voi ?

In oridine alfabetica nu este cu siguranta, eu am avut verificarea pe 8 martie si sunt la coada alfabetului.
No avatar
Jesuis

greencateyes17;n54420 wrote: Uitati ce ticket am primit azi de la ePayService:

We regret any inconvenience caused by the delay. Our IT team is currently conducting rigorous testing on new technical solutions to ensure the highest level of security and compliance for our high-risk clients. We will notify you of the activation date for accounts that have completed the enhanced due diligence process in due course.
As for the new conditions for high-risk accounts, please be advised that a monthly fee of 50 euros for models and 100 euros for studios will be applicable.
For models, bank transfers will only be permitted to their own bank account with matching personal details, ePayService debit cards are also available for them. Third-party transfers, including internal transfers to other accounts within the ePayService system for high-risk clients, will not be available.
For studios, bank transfers can only be made to their own bank account with matching personal details, ePayService debit cards are also available for them. Unlike model accounts, studios will be permitted to make internal ePayService transfers for their models. We appreciate your understanding and compliance with these new conditions.
Please get acquainted with new tariffs for models and studios as follows:
SEPA transfer - 3%;
Card top-up - 3%;
Internal transfer (studios only) - 3%.
Sincerely,
ePayServices Support Team

Hello, green :) Presupun ca nu ai nici tu nicio noutate, desi ai primit acest ticket in data de 6 aprilie si astazi suntem in 19 aprilie.
No avatar
Ralph69

Serios? Mie Lj mi au spus ca nu pot raspunde ei pentru epay si sa iau legatura cu ei direct
No avatar
Ralph69

Buna seara, foloseste cineva de aici cosmopayment, de la ce bancomat din ro este recomandat sa scot bani? Am incercat la bancomat euronet si imi dadeau 3.9 lei pe 1 usd, iar cursul bnr este 4.5
No avatar
Dvaw23

Prima dată tot ceva de genul mi au spus și mie , că trebuie să trec verificarea cat de bine și repede pot , așa cum a postat și Rimela acum ceva timp , ambele mă primit același copy / paste răspuns . Dar le am scris iar sa întreb dacă ei au noutăți, daca e scam și au zis că or să mă anunțe daca sunt noutăți, că apreciază răbdarea mea haha și că totuși "please rest assured that no payouts of yours will be lost in any way"
No avatar
AlexaAmira

Salutare! Eu mi-am facut cont pe ePayService la inceputul lui februarie deoarece eram nemultumita de cardurile de la Paxum...mai bine stateam linistita acolo. Si eu am aceeași problema, numai ca mie mi-au blocat contul pe 1 aprilie. Cine stie cand o sa primesc ticket pentru verificare plus ca eu nici card fizic nu am deoarece l-am comandat la inceputul lui februarie si nu a ajuns niciodata. Au tot taraganat ca din pacate dureaza mai mult, ca nici ei nu stiu de ce nu a venit de la fabrica inca si ca ma roaga sa aștept ca o sa ma anunte ei cand imi expediaza cardul. Dupa ce mi-au blocat contul mi-au zis ca de ce ma interesez de card ca oricum trebuie sa astept verificarea aditionala. Din raspunsul primit de greencateyes17 vad ca singura modalitate de a-mi recupera banii (in caz ca imi ajunge randul si trec de minunata verificare anul asta) este prin transfer bancar.
No avatar
Jesuis

Nu mai are nimeni nicio noutate?
Am tot sperat ca cei care au postat aici ca au primit acele tickete de incheiere a verificarii si cel cu noile conditii, sa ne dea vesti bune, cum ca le-au fost deblocate conturile.
Eu am tot trimis mesaje la epay, intreband cat mai dureaza ( am trimis ce au cerut in data de 28 martie si inca nu am primit emailul de incheiere a verificarii, nici emailul cu noile conditii).
Am primit mereu acelasi raspuns sec "As you were informed in a previous comment your info is still processing by a Compliance dept. We are not able to inform exact date your info processed. Once it's processed you ll be informed by a ticket. Please accept our apologies for inconvenience caused by enhanced verification."
Scrie răspuns