Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
Katerina

Nu mai am cuvinte și probabil nici speranțe ... Poate nici nu mai contează dacă am trecut verificarea sau nu am ajuns până acolo ,până nu aud un cont deblocat nu e nicio speranță
Când va fi un cont deblocat atunci ne putem toți calma . Când și dacă ....
No avatar
Jesuis

Eu m-as simti mai bine sa vad macar emailul ala, sa vad ca se mai misca ceva, linistea asta este apasatoare. Si da, macar o persoana sa scrie ca i-a fost deblocat contul si a putut sa scoata.
No avatar
Jesuis

Rimela;n54856 wrote: Jesuis, multi dintre noi nu au primit nici macar email-ul pt inceperea verificarii .....

Stiu, din pacate asta este si mai grav, nici nu vreau sa ma gandesc cat va dura pentru acele conturi.
No avatar
Rimela

Va dura mult si bine, pâna vor disparea .....Nu mi-am inchis inca contul pt ca imi e ca imi vor bloca accesul in cont si chiar adio bani. Asa mai am o mica speranta vazand ca altii au trecut verificarea .........si totusi, de ce nu s-au deblocat conturile celor care au trecut deja asa zisa verificare? Ce motiv mai au sa le tina blocate ........multe intrebari, raspunsuri 0
Katerina

Si eu am trecut și nimic deci până nu vedem un cont deblocat nici nu contează în ce faza suntem , trebuie sa vedem un cont deblocat...
No avatar
Jesuis

Rimela;n54860 wrote: Va dura mult si bine, pâna vor disparea .....Nu mi-am inchis inca contul pt ca imi e ca imi vor bloca accesul in cont si chiar adio bani. Asa mai am o mica speranta vazand ca altii au trecut verificarea .........si totusi, de ce nu s-au deblocat conturile celor care au trecut deja asa zisa verificare? Ce motiv mai au sa le tina blocate ........multe intrebari, raspunsuri 0

Nu raspund la intrebarea asta, atunci cand i-am intrebat cat mai dureaza, am intrebat si de ce nu au deblocat conturile celor care au trecut de verificare, s-au facut ca nu vad intrebarea. De inchis contul oricum nu poti tu sa o faci, tot lor trebuie sa le ceri asta si ei nu o fac decat dupa verificare (mie asa mi-au raspuns cand le-am zis ca as vrea sa il inchid, ca intai
trebuie sa astept verificarea sau sa le scriu daca refuz verificarea si ei vor demara o procedura de refuzare a verificarii, care dureaza si aia oricum :)))
No avatar
Rimela

Ai dreptate.......defapt stiam dar mi-a fost lene sa explic atat si am simplificat :)))
La oricare banca iti poti inchide contul cand are flocul tau chef. la ei nu pt ca au moțul prea sculat!!! Îi cred in stare sa inchida de tot un cont fara vreo explicatie sau drep de ati scoate banii, in cazul in care soliciti inchiderea contului si refuzi verificarea verificarilo. Chiar cred ca dupa toate cele intamplate, cineva va mai apela la servicile lor in viitor? Ma indoiesc.......
No avatar
Dvaw23

Nici la mine absolut nimic ...nici nu am mai deschis vreun ticket la ei ...ultimul a fost cu cei de la LJ care mi au spus că sunt în continua comunicare cu ePayService și că pot fi sigură că niciun ban nu va fi pierdut ...
No avatar
Dvaw23

M am tot gândit la ce a spus Katerina, poate verificarea se face în ordine alfabetică...la mine ar avea sens , eu sunt cu "V"....voi ?
No avatar
Rimela

Nu este in ordine alfabetica....... asa m-am gandit si eu la inceput si chiar am intrebato pe Katerina, care parca e cu " A" si a avut verificarea pe 16 Martie, si pe Simona care e undeva pe la mijlocul alfabetului si a avut pe 15 Martie. Nici dupa cati bani ai in cont nu e pt ca o alta fata de pe alt forum spunea ca macar e linistita ca nu are nici un ban in contul de ePay si totusi a facut verificarea.......aleatoriu ptobabil...............si eu sunt cu " V"
Scrie răspuns