Voi aveti complexe?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
anastasia

Ilinca;1224 wrote: Eu am o mare problema ,am un san mai mare si unul mai mic....Nu radeti!Din cate stiu la toata lumea e la fel,numai ca la mine este o diferenta mare.Pot face ceva in aceasta situatie?:-S

Ori prin operatie, ori folosind sutien push-up si vei reusi sa maschezi lucrul asta. Daca nu vei mai acorda o asa mare importanta, vei vedea ca in timp nici n-o sa mai bagi de seama. Ma gandesc, ca nah....fiecare persoana are defecte/complexe, dar ideea e sa stii sa maschezi treaba asta si sa stii sa-ti pui in valoare partile frumoase.
Leticia

Complexe toate avem, eu una sunt complexata ca port 41 la picior :( bine sunt si inalta dar de fiecare data cand un membru vrea sa imi vada talpile ma iau transpiratii reci, nu suport chestia asta,am avut acest complex dintotdeauna, si in fata camerei port doar ciorapi negri :D cica micsoreaza :))
Money Makes the World Go Round
No avatar
Emanuelle

Eu nu sunt asa frumoasa ca celelalte fete din bransa, dar compensez prin altele, imi place sa ma aranjez mereu si sa am outfituri frumoase si sexy.Ma machiez impecabil si asa devin mult mai atractiva decat in real life.
No avatar
ynna

Si eu am un complex - sanii lasati care au fost foarte mari , am un copil si am slabit foarte mult . Ma gandesc la operatie de multi ani si sper ca anul acesta sa-mi indeplinesc visul . Culmea este ca membrii ma plac asa cu sanii ...pt ca sunt naturali ( ok sunt lasati dar inca nu am ajuns sa-i culeg de pe jos :D) insa pe mine ma deranjeaza enorm , voi face aceasta operatie ca sa ma simt eu bine .
No avatar
anastasia

Ma-ntreb daca este vreuna dintre noi multumita pe deplin de felul in care arata :))) Ar fi o adevarata minune. Personal nu am intalnit femei 100% multumite.
Scrie răspuns