Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Ralph69

Buna ziua, aveti ceva vesti? Eu inca n am primit ticketul pentru verificare :(
No avatar
Rimela

Nici eu.....am deschis un ticket zilele trecute si mi-au spus ca sigur voi primi in urmatoarele zile.....dar la ei din cate vad zile inseamna saptamani.....
No avatar
LysaW

Buna, voi mai aveti ceva vesti de la ei? Este liniste totala la mine, desi am scris suportului.
Sper sa fie mult prea ocupati sa raspunda, cu noile reglementari si deblocarea conturilor.
Katerina

Nimic nou aici . In ce faza ești ,? Se vede clar că angajații nu fac față și de aceea durează așa mult....
No avatar
LysaW

Katerina;n54595 wrote: Nimic nou aici . In ce faza ești ,? Se vede clar că angajații nu fac față și de aceea durează așa mult....
Ultimul raspuns de la ei este asta: Thank you for your participation in the Enhanced Due Diligence of High-Risk Customers. We would like to inform you that your verification has been successful, and you have passed the assessment.
In the upcoming days, you can expect to receive a message from us regarding the updated conditions of working with high-risk customers, including those engaged in adult online entertainment. This communication will also include the activation date of your account.
We appreciate your cooperation throughout this process and look forward to working with you under these updated conditions.
Thank you for cooperation!

Sincerely,
ePayServices Support Team
Katerina

La fel ......
Katerina

Hello .... Vreo noutate ? ......
No avatar
burger

Nimic din partea mea..
No avatar
Jesuis

Hello! Nimic nou, eu nu am primit nici macar emailul de incheiere a verificarii, pe care unii dintre voi l-ati primit deja. De cel cu noile conditii, nici nu poate fi vorba sa il fi primit. Am deschis ticket sa ii intreb cat mai dureaza, raspunsul a fost standard copy-paste :"The verification video & provided tax number info are in processing now. Please wait".
No avatar
Rimela

Jesuis, multi dintre noi nu au primit nici macar email-ul pt inceperea verificarii .....
Scrie răspuns