Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
greencateyes17

Precis o sa ia taxa aia de 50, 100E indiferent ca trimitem banii inapoi la site-uri sau ii scoatem, si o sa se bage de luna asta taxa, mai mult ca sigur, pentru ca ei vor sa iasa in castig, evident.
No avatar
Dvaw23

Taxa pe luna o vor lua cel mai probabil, poate chiar și nouă astora care nici nu am fost verificați inca :-))) . Eu ziceam că și pt restul banilor va trebui să plătim încă 3% indiferent daca folosim cardul lor sau ii trimitem prin SEPA către o bancă ...
No avatar
Dvaw23

Cât despre termenul la care îți vor debloca contul ce sa mai zic ...daca in mesajul anterior spuneau că va fi în următoarele zile , acum in asta cu noile condiții spun că te vor anunța la momentul potrivit...aceeași bătaie de joc ...dar macar acum speranța a mai crescut puțin ...
No avatar
burger

Nici eu nu am mai primit nimic de când mi a fost blocat contul. Nici verificare,absolut nimic. Degeaba le dau mesaje ,ca îmi dau aceleași răspunsuri mereu: așteaptă verificarea,va veni și rândul tău etc. Tot aștept..
Condițiile lor sunt hoții pe față. Dar sa speram la mai bine pentru toți și sa ne luam banii din jegul lor de companie cât de curând posibil.
No avatar
Rimela

Nu esti singura, nici eu ,nici Dvaw inca nu am primit nimic.........eu nici macar emailul cu programul de sarbatori :)) nu ca m-ar fi interesat programul lor, dar ma intreb de ce nu l-am primit din moment ce voi toti da...... Azi m-am logat in ePay , trimis un ticket ca sunt in viața.........si a intarziat mult sms- ul cu codul......am.zis " gata, m-au sters de tot din sistem :) )
Ma intreb daca vom mai primi ticketul ala de verificare sau doar ticket cu noile update- uri..........nu m-ar mira.
No avatar
Rimela

Eu clar renunt la ePay dupa sau daca imi recuperez banii. Lasand la o parte taxele exagerate si nesimtite pe care le pretind, ce au facut acum , pot sa faca iarasi.......cine stie ce idei le-or mai veni pe viitor.....
Katerina

Logic ne taxează că știu că le dam jet mă întreb cât e taxa sa scoatem de pe card
Katerina

Poate fi ordine alfabetica ? Eu sunt cu A, nu știu cateyes cu ce litera este ...
Katerina

E enorm 50 de euro și 30 la fiecare 1000 de euro e bătaie de joc dar da macar sa deblocheze sa i scoatem sa nu mai auzim de ei
No avatar
nimenimportant

Simona, nu te supara, oamenii au dreptul la propria parere, nu sunt nici frumos si nici nu bat campii, am avut chiar ocazia sa o cunosc personal, este tupeista, nesimtita, nu vrei sa stii ce este la gura ei ,in public, oriunde ,nu conteaza ,injura mai ceva ca un birjar si da chiar am trait sa o aud si pe asta, in anumite tari efectiv isi dau matele afara cand aud de ea, are interdictie in multe locuri decente si am fost nevoit sa o suport 3-4 ore cum scotea prostie dupa prostie de toti erau pe sub mese.Ca ea mai spun ca sunt mii, ea nu este frumoasa ,este doar bogata si eu sincer chiar o admir pentru ca reuseste mereu sa obtina ce vrea chiar de la oameni mult mai destepti decat ea.Sincer nu mi-as fi asociat numele cu al ei nici pentru 100 euro dar pentru zeci, sute de mii cum spune peste tot, sper ca totusi acum are un NDI ca altfel se duce la toate televiziunile si te balacareste ca pe dracu , o mahalagioaca, plina de operatii si mult, mult fotoshop ca de la o varsta nu prea te mai ajuta nimic, nici macar banii, barterele ,etc, etc.Uote o femeie frumoasa penyru anii ei, decenta, rasata si bogata este Anca Serea, o femeie cu clasa. Mie imi plac femeile naturale, cel mult implanturi daca se simte complexata, nu una de seamana cu 1 mil din instagram ca sunt 2 modele, blonde sau brunete, nu mai au trasaturi efectiv, parca sunt paralizate, restul nici nu mai spun , e moda fundurilor ciudate, si a sanilor imensi , toate fac plecaciuni in fata renumitei kim k care daca nu era mama lor , de fapt este o femeie extrem de desteapta ajungeu toate niste whorerap prin videoclipuri genul ala taraf tv :)Da stie sa se vanda si bravo ei, dar caracterul este absolut infect pentru o femeie, minte cum respira, nu are scrupule in nimic.Am auzit ca a avut tupeul sa se duca intr-o tara unde nu prea se dau multi bani pe ea si sa ceara efectiv fara nici o greata o blana de sobol care probabil a confundat-o cu iepurii si maxim vulpile care le vinde voua pe 3 ori pretul lor chiar 4 ,numai ca acea blana costa 30 mii de euro, le puteti vedea la rusoicele de pe instagram foarte bogate , bineinteles ca i s-a ras in fata divei divelor si in 2 minute a venit o rusoaica si a luat acea blana fara sa ceara un cent discount iar a umflat boticul ceva gen ''scarba dracu''.Acum mai exista si o vorba din batrani:Poti sa scoti fata din sat, dar satul din fata ,niciodata;)Ah si hainele de le vedeti pe ea maj sunt copii turcesti si nu are nici macar o geanta Hermes pentru ca numele ei nu apare in baza de date care este internationala, poate o avea una sa zic 'primita'in urma prestatiilor in rest toate sunt fake asa cum este si ea.
Dar cred ca ne arde mai tare faza cu epay decat Diva wanna be a Romaniei, eu le-as da un tiket sa le urez Pastele fericit, la fel de fericit cum este al miilor de oameni care au banii blocati in conturile lor si pe care-i tin in mod abuziv fara vreo explicatie pentru ca suntem prea lasi sa ne unim, nu vrem sa platim taxe, nu o sa acept in veci sa platesc 3% peste cei 23% si alte taxe aberante, inteleg asta cu dovezi in cazul conturilor independente dar la business este abuz ,noi am facut dovada pana la ADN, acte traduse 2 sapt pentru un rahat de business care a durat cateva luni si unde eram jupuiti lunar de fel de de fel de taxe, neavand nici o legatura cu ce era afisat pe site, se cam numeste furt.
Scrie răspuns