Salutare la toata lumea
Dupa 10 ani vreau sa reiau activitatea de chat
Pe vremea mea acum mai bine de 10 ani ,erau site-uri care nu mergeau bine cu AMD-ul
As vrea sa va cer in sfat,urmeaza sa ii iau un latop de gaming (i7)
Laptopul sa fie Intel / Amd sau nu conteaza acest aspect
Vad ceva discutii si despre obs , da un plus valoare strimingului ?
Multumesc frumos
Intel vs Amd
-
Chillyourheart
alin_sova;n54332 wrote: Salutare la toata lumea
Pe vremea mea acum mai bine de 10 ani ,erau site-uri care nu mergeau bine cu AMD-ul
Multumesc frumos
In primul depinde pe ce site uri se lucreaza , OBS e folosit pe cele free pentru a face streaming la o calitate mai buna a imaginii (pentru asta ai nevoie de pc de gaming- placa video dedicata iar eu iti recomand INTEL sa faca fata si la a rula mai multe taskuri ), cele premium au fie un soft al lor fie intrii din browser(asta nu consuma atat de multe resurse).
Laptop folosesti daca ai nevoie de mobilitate cel mai indicat e sa ai un pc daca intrii doar dintr o locatie.
Daca ai nevoie de alte sfaturi / recomandari poti sa imi lasi un mesaj privat.
Multumesc frumos
In primul depinde pe ce site uri se lucreaza , OBS e folosit pe cele free pentru a face streaming la o calitate mai buna a imaginii (pentru asta ai nevoie de pc de gaming- placa video dedicata iar eu iti recomand INTEL sa faca fata si la a rula mai multe taskuri ), cele premium au fie un soft al lor fie intrii din browser(asta nu consuma atat de multe resurse).
Laptop folosesti daca ai nevoie de mobilitate cel mai indicat e sa ai un pc daca intrii doar dintr o locatie.
Daca ai nevoie de alte sfaturi / recomandari poti sa imi lasi un mesaj privat.