Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
Katerina

Ai multi bani blocați acolo ? Și nu îți e frica sa ai banii pe contul de Romania? ( In caz că nu plătești la anaf ) eu sunt vinovată trebuie sa mi asum , deoarece nu i am scos , am lăsat toți banii in epay service , puteam sa scot de la ATM sau sa transfer in contul de Romania dar mi a fost frica sa nu am probleme și am lăsat așa doar sa plătesc totul cu cardul epayservice, deci e vina mea prostia costa, trebuie să nu mai lăsăm bani in niciun fel de online banking . O lecție scumpă .
Katerina

Mie mi a răspuns evaziv ImLive ca și cum nu știe ce se întâmplă și e out of space
No avatar
Jesuis

Hello!
Si eu sunt in aceeasi situatie din 24 .02, verificarea video am avut-o in data de 8.03, in 13.03 au trimis ticketul cu taxnumber.
Le-am raspuns cu intarziere, pe 28.03, am urmat aceeasi pasi ca greencateyes17 ( le-am trimis CNP si copie dupa cartea de identitate), cu diferenta ca eu nu am primit acel email de verificare incheiata, asa cum a primit greencateyes17, eu am primit a doua zi, pe 29.03, doar un "Thank you for your answer! Please wait for the verification process to finish." Din 29.03 nicio veste, in afara de email-ul cu programul de sarbatori, pe care l-a primit toata lumea.
Inainte sa le trimit orice, i-am intrebat ce se intampla daca doresc sa imi inchid contul. Raspunsul primit este acesta:
"In this case there are 2 options:
1) you can pass additional verification process & after it’s passed you can withdraw funds & request to close account.
2) you confirm you refuse to pass additional verification & demand to close account. Due to your refusal to pass additional verification your account will be closed in accordance with a procedure of verification refusal. Before your account closed option to withdraw funds will be available within timeframes defined by a compliance dept."
Problema mai grava la mine este cu STREAMATE, cand am vazut contul blocat pe epay, am intentionat sa schimb metoda de plata pe site.
Surpriza! Pe contul meu, care avea ca metoda selectata epay, nu pot schimba metoda de plata, ori de cate ori incerc imi apare eroarea "Cannot display this information at this time. Try refreshing your page".
Bineinteles ca am scris tone de emailuri celor de la streamate, primesc mereu acelasi raspuns "Your message has been forwarded to appropriate department and is still being researched." si oricat as insista, pentru ca totusi din 24.02 a cam trecut ceva timp de cand am totul blocat, nu obtin mai mult de "We do not have an update for you. We will notify you when we receive more information. We appreciate your patience".
Eu nu prea cred in coincidente si mi se pare foarte ciudat faptul ca, exact acum cand s-au blocat conturile pe epay, eu nu pot schimba nici metoda de plata pe streamate , in conditiile in care am verificat cu cineva care are deasemenea cont la ei, dar avea metoda selectata paxum si este totul ok, o poate schimba metoda, nu are nimic blocat, nicio eroare.
I-am rugat chiar sa imi schimbe metoda de plata manual, daca eu nu o pot schimba, dar nu au facut-o nici nu mi-au raspuns macar ca nu se poate sa o schimbe manual, efectiv au ignorat rugamintea mea si m-au lasat cu totul blocat din 24 Februarie, pana in prezent, nu pot schimba nimic.
Poate am noroc si va citi si raspunde cineva aflat intr-o situatie similara.

Attached files
No avatar
Jesuis

[QUOTE=greencateyes17;n54312]Da, Streamate ro e super ok si friendly ca si suport pe Skype[/QU
Hello greencateyes17, ma poti ajuta cu ID-ul de skype al celor de la streamate? Multumesc
No avatar
Jesuis

Hello, greencateyes17! Ma poti ajuta cu ID-ul de skype al celor de la streamate? Multumesc
No avatar
Jesuis

greencateyes17;n54310 wrote: Nope, nimic. Am scris azi iar la suportul Streamate pe Skype si am zis ca banuiesc ca sunt tepari pentru ca au o atitudine asa evaziva si dau senzatia ca ascund ceva nasol. Si mi-a raspuns ca nu sunt tepari si ca a inteles din comunicarea cu ei ca au un volum de munca super ridicat. Poate cine stie? comunica altfel cu ei. Habar n-am. Asteptam, ca nu avem ce sa facem.

Hello, greencateyes17! Ma poti ajuta cu ID-ul de Skype al celor de la Streamate? Multumesc
Katerina

Buna ! Același lucru pățesc eu pe streamate , deja de două ori când am dorit să schimb metoda de plata dar mi au rezolvat imediat! Ai dat email ? Eu prin mail am vb cu ei și le am trimis screenshot cu eroarea
No avatar
Jesuis

Katerina;n54346 wrote: Buna ! Același lucru pățesc eu pe streamate , deja de două ori când am dorit să schimb metoda de plata dar mi au rezolvat imediat! Ai dat email ? Eu prin mail am vb cu ei și le am trimis screenshot cu eroarea

Multumesc pentru raspuns Katerina.
Nu mi s-a mai intamplat niciodata pana acum, sa nu o pot schimba, s-a intamplat excat acum in acelasi timp cand ne-au blocat tot cei de la epay in 24 februarie.
Le-am dat emailuri non stop, cu screenshots, cu videos, cu tot ce trebuie, degeaba, primesc aceleasi raspunsuri copy paste " Your message has been forwarded to appropriate department and is still being researched.", "We do not have an update for you. We will notify you when we receive more information. We appreciate your patience".
Tu ai avut acelasi fel de eroare? Adica atunci cand incercai sa schimbi metoda de plata folosind butonul de "Edit", in loc sa se deschida lista cu procesatorii de plati disponibili pe streamate, primeai aceasta eroare : "Cannot display this information at this time. Try refreshing your page".?
Katerina

Nu , acum m am uitat eu am avut eroarea că nu pot schimba metoda de plata , trimit screenshot mai jos
No avatar
Jesuis

Eroarea asta cu numele am avut-o si eu, uitasem complet de ea, tot cu paxum, pentru ca am prenumele cu cratima si pe paxum nu pusesera cratima. Le-am scris celor de la paxum despre asta si au rezolvat ei, adaugand cratima.
Acum este altceva, practic in loc de lista cu procesatorii de plati care se deschide in mod normal (cum se vede si in poza ta), nu se deschide nimic si in loc de lista apare acea eroare "Cannot display this information at this time. Try refreshing your page".
Scrie răspuns