Model nou

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Delaney

Buna fetelor!

Recent, de cateva luni, m-am apucat si eu de videochat la categoria fetiș. La inceput am fost multumita dar de cateva perioade am inceput sa scad considerabil atat ca trafic, cat si financiar. Am o zi “decenta” sa o numesc asa si mai multe slăbuțe si tot asa. Nu reusesc sa fac 2000 de dolari/perioada, abia fac 1000 si ceva. Stiu ca sunt “zile si zile”, dar incepe sa devina frustrant. Parca nici nu imi vine sa intru online. Nu mai spun de membrii, foarte multi care intra sa vorbeasca in free mult si cam atat, sau intra si ies. Daca intra in privat, stau putin si abia se silesc sa dea ceva in plus foarte mic(daca o fac). Sunt si cativa Ok, recunosc, dar din pacate nu sunt de ajuns cat sa fie rentabila toata treaba asta la final. Din cate stiu si din cate am mai citit, traficul este problematic in ultima vreme, mai ales la categoria fetiș. Voiam sa va intreb daca si voi întâmpinați aceste probleme si ce parere aveti despre viitorul acestei industrii. Se merita? Am observat ca multe modele merg pe loyal fans, unde castiga mult mai bine. As vrea sa stiu daca modelele cu mai multa experienta fac bani frumosi in aceasta perioada, atat pe normal cat si pe fetiș. A si inca ceva, ar putea fi si studioul un factor pentru stagnare? Stiu ca un factor este si lipsa mea de experienta. De aceea va intreb pe voi daca este normal.
No avatar
Brianna7

Buna, este o perioada f slaba in general , cam pe toate siteurile ... din ce am mai vb aici cu modele, toate ne plangem , Nu este trafic iar membrii s au schimbat mult. Incasarile au scazut poate si din cauza situatiei economice,inflatia ,razboiul etc Banuiesc ca esti pe un site premium, cat despre viitor nu stiu ce iti zic.. eu personal sunt f dezamagita cat de mult s au schimbat lucrurile
iti urez succes
No avatar
Delaney

Iti multumesc mult pentru raspuns! Activez atat pe site-urile premium cat si pe cele free. Mult succes si tie!
Scrie răspuns