Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Simona12

“Mecla tampa”…mi se pare ca bati campii grav. Comentariu misogin si cu totul off topic, frumosule!
No avatar
greencateyes17

Faza e ca inca din 2020 acest serviciu de plati avea review-uri foarte proaste si nu ne-am interesat. Eu una nici nu stiam de Trustpilot pana acu de curand de la voi. Si mai grav e ca site-urile nu s-au interesat, mai ales ele pentru ca noi depindem de ei si implicit si ei de modele. Cum ar fi fost sa aleaga toata lumea ePayService? oare...am crezut orbeste ca stiu ele ce fac si a fost gresit, dupa cum demonstreaza realitatea. Invatam din greseli, aia e...Eu aproape ca-mi vine sa ma mut pe site-urile care platesc doar in cont bancar romanesc. Asta e cel mai safe.
No avatar
Rimela

nimenimportant;n54264 wrote: Ca sa fiu off topic, sper sa nu ofensez pe cineva, ma enerveaza mecla tampa a asteia de mai jos, parerea mea este ca Charm isi strica imaginea cu domnisoara, circul Romaniei dar trebuie sa recunosc ca femeia stie sa se vanda bine.Tocmai vazusem o gluma pe twitter ceva de genul, cine este mai cunoscut decat Studio20 in Romania?Raspuns: Bianca Dragusanu:))

Toti suntem frustrati/ nervosi din cauza celor intamplate! Nu esti singurul care are " zeci de mii" blocati in ePay.......
Crezi ca daca incepi cu jigniri ajuta cu ceva? Sau crezi ca ePay o sa zica " vai ioi , ăsta-i rău ca un câine- n lanț, ia sa-i dam zecile de mii inapoi ca altfel ne muṣca!!! )
Din pacate nu iti pot sterge comentul, DAR daca ai o urma de bun simt, ti-l vei sterge singur......daca nu, vei râde in contiuare de " mecla tâmpa" ......rămâne de vazut........
No avatar
Rimela

De mine au uitat complet :)....... n-am primit nici tichet, nici programul lor ........
No avatar
Rimela

greencateyes17;n54108 wrote: Am sa va anunt cand si daca imi dau access sa transfer banii din wallet pe card. Deocamdata sunt sceptica, nu cred in vorbe :)))

green, n-ai nici o noutate inca? A trecut cred vreo saptamana de cand ai primit ticketul cum ca iti va debloca contul.........
No avatar
Ralph69

Buna, Nu ai mai primit nimic de la epay?
No avatar
greencateyes17

Nope, nimic. Am scris azi iar la suportul Streamate pe Skype si am zis ca banuiesc ca sunt tepari pentru ca au o atitudine asa evaziva si dau senzatia ca ascund ceva nasol. Si mi-a raspuns ca nu sunt tepari si ca a inteles din comunicarea cu ei ca au un volum de munca super ridicat. Poate cine stie? comunica altfel cu ei. Habar n-am. Asteptam, ca nu avem ce sa facem.
No avatar
Dvaw23

Exact asta am făcut eu acum cu LJ , le am scris din nou un email , și am întrebat dacă ei au încercat să ia legătura cu ePay și dacă au primit alt fel de răspunsuri decât cele copy/paste pe care le primim noi ...le am zis că toată lumea incepe sa aibă impresia că e scam ce face ePay și că până la urmă ei ne au fost recomandați dintr o lista de 3 ca și procesator de plata , deci dacă pot comenta in vreun fel...acum sa vedem daca și LJ îmi va răspunde iar cu copy/paste și evaziv :-( . E bine că voi comunicați la Stream pe Skype și din ce ai spus data trecuta ei par sa fi încercat să vă ajute .
No avatar
greencateyes17

Da, Streamate ro e super ok si friendly ca si suport pe Skype
No avatar
greencateyes17

App de reclama de jos. Eu una o apreciez pe Bianca Dragusanu. Femeia stie sa se marketeze si arata bine, plus daca pierde vreun ban cred ca i se rupe, nu face foamea :) ca noi...
Scrie răspuns