Nu pot sa cred , ePayService mi a trimis programul de sărbători...și vouă ? Bătaie de joc !!!!
Attached files
Cont Epayservice blocat
Da luna trecută și au luat cu nesimțire , ce să zic, cum a zis domnul cu studioul sunt doua variante: 1 închid banca și ne aburesc 2. Au controale de mai sus pentru că s a făcut spălare de bani la ei in bancă și sunt forțați să facă acest control că altfel le închide banca
-
nimenimportant
Hahaha, scuzati dar nu stiu ce sa fac , sa rad sau sa plang? Pai sa le trimitem si noi un raspuns, va multumimm ca va ganditi sa va luati vacanta cu multe sute de milioane de euro/dolari. Mie mi se pare incredibil cat de retardat sa fii, cand stii ca poate mii de oameni nu au ce manca de sarbatori pentru ca le-ai blocat banii , ca stai in tensiune de 2 luni si efectiv nu stii ce sa faci, dar tu sa pleci in vacanta, poate ne spun si locul , punem mana de la mana sa luam si noi o vacanta pe unde sunt ei , ca daca astea sunt datele, rusii au pastele saptamana asta, deci totusi baietii desteptii de pe unde am intrat au banuit bine.Probabil nu mai are Putin bani sa omoare copii, batrani si femei...
O bataie de joc mai mare nici macar procesatorii de acum multi ani nu au facut, macar aia au fugit "decent'' ca sa spun asa, au fugit pe fata si nu au mai tinut mii de oameni luni de zile in tensiune.Eu o sa le dau un mail fix la caterinca cu care suntem tratati, sa-i intreb daca mai au nevoie de ceva bani ca mai am acolo de o ciorba prin conturi, imi este chiar mila de ei saracii, poate nu le ajung banii de private jet.Mai lipseste sa-i vedem pe instagram cu hastag ''aici sunt banii Dvs''
O bataie de joc mai mare nici macar procesatorii de acum multi ani nu au facut, macar aia au fugit "decent'' ca sa spun asa, au fugit pe fata si nu au mai tinut mii de oameni luni de zile in tensiune.Eu o sa le dau un mail fix la caterinca cu care suntem tratati, sa-i intreb daca mai au nevoie de ceva bani ca mai am acolo de o ciorba prin conturi, imi este chiar mila de ei saracii, poate nu le ajung banii de private jet.Mai lipseste sa-i vedem pe instagram cu hastag ''aici sunt banii Dvs''
-
nimenimportant
Ca sa fiu off topic, sper sa nu ofensez pe cineva, ma enerveaza mecla tampa a asteia de mai jos, parerea mea este ca Charm isi strica imaginea cu domnisoara, circul Romaniei dar trebuie sa recunosc ca femeia stie sa se vanda bine.Tocmai vazusem o gluma pe twitter ceva de genul, cine este mai cunoscut decat Studio20 in Romania?Raspuns: Bianca Dragusanu:))