Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Rimela

Nici eu nu am primit inca nimic :( Sincer nici nu mai stiu ce sa cred......
No avatar
Rimela

Ceva nu e bine, daca era intra-adevar o verificare suplimentara, cereu prin tickete documentele necesare si o faceau, asa cum au facut mereu
Mi-au mai blocat contul acum vreun an, doar pt ca schimbasem adresa......in afara de ADN, mi-au cerut toate documentele posibile. Dupa vreo trei zile in care m-au facut cu capul, mi-au deblocat contul......Dar asta zic, au vrut sa verifice, au verificat.
De data asta dureaza prea de mult timp, ceva nu e bine. Raman la teoria mea ca ei sunt cei luati la verificari si clar au fost constransi sa congeleze tot .........iar verificarile care deja au fost efectuate , doar praf in ochi sa mai traga de timp pana si-or rezolva problema lor......daca o vor rezolva
No avatar
burger

Am citit informativ pt ca cineva a menționat Epayments și din curiozitate am citit și despre ei. Și mie se pare ca situația e aproape la fel. Nu m ar mira sa fie din aceeași breasla . Din ce am citit pe net ,Epayments și au închis compania pt ca nu au trecut de verificare. Oamenii nu și au primit nici acum banii,după comentariile de pe trustpilot.
No avatar
Simona12

Niciun raspuns la tine?
No avatar
greencateyes17

Vai...aproape ca ma apuca plansul cand ma gandesc la modelele care lucreaza la voi si cred ca sunteti stresati la maxim...:((( Imi inchipui ca mai sunt si alte studiouri in situatia voastra. Ma mir ca studiourile nu au intaietate pentru verificarea aia. Adica pe mine care sunt model individual si nu am mare suma de primit m-au programat pt verificarea video pe 8 martie dupa 24 februarie cand s-a inchis accessul la bani. Si eu fix in ziua blocarii am primit banii de la site-uri. Cred ca e intamplare, ghinion. Eu am cerut ajutor acu 1 saptamana la suportul de la Streamate pe Skype si le-am zis de situatie si ei au luat legatura cu ePayService. Luni am primit ticket de la ePayService ca am trecut verificarea si sa astept zilele astea mesaj cu noile conditii updatate in care va fi inclusa si data activarii contului. Acu astept...iar. Deci nu se stie cat timp dureaza pana se rezolva treaba asta, dar macar sa ne recuperam toti banii pana la urma.
No avatar
greencateyes17

Da, faza nasoala e ca asteptam dupa bani...Eu am avut verificarea si tot dureaza. Chiar si dupa mesajul ala, inca mai astept dupa data activarii contului si apoi dupa ce scot banii si sper sa fie asa, eu una nu mai folosesc serviciul lor. Si eu am folosit cardul de la ei pana in momentul cand s-au suspendat si m-am mutat pe Paxum (nu stiu dc nu am ramas la ei exclusiv). O singura data am folosit transfer bancar ca sa nu imi ramana banii acolo pana dadeau drumul la noile carduri si mi-a luat ceva taxa maricica la transfer bancar.
No avatar
Simona12

Credeti ca nu stiau exact cand intra banii de la site uri? Majoritatea utilizatorilor lor, si sumele cele mai mari provin din videochat. Nu cred ca este o intamplare si nici ghinion. Au premeditat. Si probabil vor debloca cateva conturi, daca o vor face, cu sume mici, sa scrie cineva pe forumuri ca a primit banii, si atat…
No avatar
greencateyes17

Nici un semn inca azi (31 martie), si cand am intrebat la suport online cat dureaza pana imi trimit noul ticket cu noile conditii si data activarii contului imi zice: Terms depend on Compliance dept.
We are not able to comment the work of Compliance dept. & announce timeframes the next message received...
No avatar
greencateyes17

Vezi ca din ce-am auzit de Cosmopayment e ca nu poti scoate bani cu cardul lor de la orice bancomat. Am vazut intamplator ca se vorbea despre asa ceva. Eu am cont la ei de mult timp dar nu l-am folosit niciodata, am avut si card si a expirat. Poti folosi Revolut ca sa trimiti bani pe el plus e mult mai ieftin (30 lei emisia cardului) si ajunge super rapid (cam 5 zile). Am intrebat la suport acu cateva zile preventiv daca merge transfer bancar din Cosmo pe Revolut si au zis ca se poate "Hello, yes you can, via IBAN transfer."
No avatar
nimenimportant

Eu nu mai cred nimic, in nici o verificare, decat daca au control fiscal si nu vor sa spuna doar acest lucru ar justifica inghetarea tuturor conturilor , la noi un rahat de control de fond pe firma a durat 1 luna jumatate, acum nu stiu daca doar fiscul nostru se misca ca melcul sau e general valabil dar imi imaginez ca asta ar justifica aceasta tacere mormantala, intradevar si noua ne-au fost blocate conturile bancare chiar si personale dar ni s-a permis plata colaboratorilor. Noi nu am avut niciodata card, nu stiu cum functioneaza pentru conturile personale, de la inceput am avut business practic era doar liant intre sites si firma ,transferam banii direct in contul firmei.
Spunea cineva ca e neplacut, nu, este groaznic, suntem de ceva ani in domeniu si am pierdut in trecut diverse sume de bani pe care nu i-am recuperat niciodata, toti banii i-am suportat din fondurile personale, modelele nici macar nu au stiut, unele au aflat de caderea unor procesatorii si dupa 5 ani....Din pacate de data asta nu mai sunt sume sa le putem suporta, efectiv asteptam ca mortul colacul, cum se zice in popor, iar din punctul meu de vedere eu cred ca doar trag de timo sa-si faca exit-ul, probabil ca vor debloca cateva conturi personale cu sume mici iar restul good bye. Si din ce am citit pe anumite forumuri unde multi dintre voi nu aveti acces si daca au control nu au pentru banii din videochat, contrar a ceea ce credeti voi banii din videochat erau cei mai putini, cei mai multi erau din cazinouri online unde se invart multe milioane de euro/dolari si din bani care se spalau cu inalbitor de cea mai buna calitate, deci si in cazul unui control si daca-l trec va dura luni de zile dar eu ma indoiesc ca o sa mai ne vedem banii, daca ma insel fac cinste si va anunt data, locul si ora:))
Nu poti sa dai niste raspunsuri de toata jena unor oameni care nu au facut nimic ilegal cand platesti 24% pe an impozite pe acei bani, cum v-am spus la ultimul transfer bancar doar pentru un sg site, ne-au fost opriti 800euro doar comision, si aveam de gand sa mutam pe paxum care acum chiar ofera o solutie trasparenta, ceea ce au facut prin acest sepa, nici bancile din Ro nu vor mai putea sa ne zica pa de pe o zi pe alta desi ni se cerea justificare la fiecare tranzactie. Mie unul imi vine sa imi bag picioarele in acest domeniu care devine din ce in ce mai greu, vrei sa fi legal?Pai nu poti , daca esti ilegal iar e nasol si efectiv nu am cum sa suport suma blocata in acest procesator infect, ce sa fac sa imi vand casa sa dau banii modelelor ca daca adun in atatia ani cred ca am pierdut un bloc, sites nu prea ne ajuta, suntem la mila cuiva care nici macar nu stim cine este, un avocat pe astfel de probleme costa zeci de mii de euro si poti sa nici nu castigi nimic, numai netflix cate metode de scam a prezentat in documentare si te ia groaza, deci ce sa faca un rahat de studio in fata unora care poate stau la plaja prin cine stie ce insule paradis fiscal unde au suficienti bani sa le cumpere cu totul...banii nostri si ai tuturor dar cum speranta moare ultima o sa vedem pana la urma desi eu unul chiar m-am resemnat. De data asta in cazul unei altei tepe, am zis good bye acestui domeniu de care oricum sunt satul pana peste cap!
Scrie răspuns