Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Dvaw23

Exact :-)))
Pai deocamdată am dat transfer direct de la LJ la o banca.Paxum cred că e ok , asta nu înseamnă că nu pot avea și ei controale ...pe Trustpilot au scor bun 4,3/5 și peste 15.000 review-uri, ePayService au 1,4/5 din 200...dar ideea e că de la Paxum banii trebuie scoși tot printr-o bancă , cum altfel ? Și atunci nu prea are sens , doar că poți scoate sume mai mici în diferite conturi . Poate ne întoarcem la ePayService, adică dacă tot ne au controlat (presupunând că ne vine și nouă rândul pt control vreodată :-)))) )
No avatar
Rimela

Eu cred ca de fapt ePay trece printr-o verificare, poate au fost constransi sa inghete tot. dar cum noua nu ne pot spune asta , au inventat verificarea asta fara sens pt noi ca sa mai traga de timp.
Noi cum nu am primit inca ticket pt verificare , poate ce vom primi va fi " Ne pare rau ca v-am frecat nervii bla bla bla.....contul dvs a fost deblcat doamna !!! " :))))))))
No avatar
Dvaw23

Oh ,macar de ar fi așa dar nu cred :p
Si eu totuși aștept să scrie cineva că are acces la bani ...mesajul primit de greencateyes este încurajator după atata panică și așteptare dar ...e tot așteptare ...
No avatar
greencateyes17

Am sa va anunt cand si daca imi dau access sa transfer banii din wallet pe card. Deocamdata sunt sceptica, nu cred in vorbe :)))
No avatar
Ralph69

Mi am facut cont la cosmopayment, astept sa primesc ceva $ ca sa pot comanda si cardul….pana isi revine epay, mai lucreaza cineva de aici cu cosmo?
No avatar
Rimela

Ralph69;n54113 wrote: Mi am facut cont la cosmopayment, astept sa primesc ceva $ ca sa pot comanda si cardul….pana isi revine epay, mai lucreaza cineva de aici cu cosmo?

Cosmo are review- uri bune deocamdata, doar ca ofera wallet in dolari, la fel si cardul. Eu am cont la ei dar nu l- am folosit tocmai din aceasta cauza.
Vezi ca este un topic la "Discutii generale" doar despre Cosmo, sunt destui useri care folosesc metoda asta de plata.......doar sa iti raspunda careva la intrebari.........:))))) ca tare greu se mai raspunde
Katerina

Cosmo are și card virtual ceea ce poate fi un avantaj, dar da e in USD , eu cred că voi opta pt Bitsafe care este in Euro , și au comisioane mai mici decât Cosmo și Paxum .
No avatar
nimenimportant

Buna la toata lumea, cineva spunea ca nici un studio nu posteaza, noi suntem studio si avem banii blocatii de peste o luna de zile ca si voi desi nu am avut niciodata card, absolut toti banii i-am transferat in contul firmei de la primul payment pana la ultimul.Nu am vrut card tocmai pentru a nu se crea vreo suspiciune in eventualitatea unui control.
Noi am fost verificati acum 3 luni, infara de adn pe care nu l-au cerut, am trimis absolut toate actele cerute de la intrarile in contul firmei pana la 15 mil de rahaturi care nu stiu nici acum la ce le-au folosit.La ultimul transfer bancar am fost taxati cu 800 de dolari!!!Am zis asta e...Avem destui bani in cont,de ordinul zecilor de mii, din ce am citit la voi, maj nu aveti sume mari in conturi si nici nu prea le declarati, imi cer scuze daca am inteles gresit dar efectiv mai am putin si ajung la balamuc pentru ca suma pe care o am blocata ma aduce efectiv in imposibilitatea de a platii modelele, unele poate nici nu cred desi am facut dovada ca banii sunt blocati si nu pot suporta acea suma in momentul asta dupa plata impozitelor pe anul trecut si restul de plati facute.De altfel nu stiu ce high risk putem sa prezentam noi care nu avem card, folosim aceasta metoda doar ca sa transferam banii, nu am scos nici macar un cent vreodata altfel.Eu personal am ajuns efectiv disperat, am dat zeci de tiket-uri la care mi se raspunde dupa 2 zile o balarie la fel ca si voua, sunt convins ca mai sunt studiouri in situatia noastra care asteapta ca si noi.Am vazut ca totusi au facut verificari la conturi de modele cu sume probabil mult mai mici decat studiourile iar noua care avem bani cu gramada blocati nici macar vreo programare nu ne-au dat. Deja efectiv incep sa cred ca este o mare teapa iar eu nu am de gand sa stau cu mainile in san daca tot pierd tot, pai macar sa fac mizerie cat pot de mult si da voi face reclamatii absolut peste tot unde se poate atat in europa cat si in afara ei ,in primul rand pe noi nici nu ne intereseaza banii nostri, ne-am asumat pierderi cand am deschis studioul, ba chiar le-am dat un mail sa-mi deblocheze macar jumatate din bani , cei al modelelor pentru care au muncit si nu s-au obosit nici macar sa raspunda au dat acelasi mesaj automat fara nici o legatura cu subiectul.Daca unele studiouri nu posteaza sa stiti ca nu sunt neaparat ilegale, sunt efectiv disperate pentru ca nu poti sa te duci sa le spui unor oameni care au muncit ca nu poti sa le dai banii si sa le arati un cont unde sunt blocati zeci de mii de euro si dolari.Inca mai traim cu speranta care pare din ce in ce mai firava.
Am uitat un amanunt destul de important, noua ne-au blocat contul fix a doua zi dupa ce au intrat banii de la 3 site-uri.Intamplare, ghinion, intentie?Sper sa aflu .
No avatar
Simona12

Inseamna ca puneau”tehnical maintenance” pe conturi individuale? Eu nu am mai putut sa fac transfer bancar la ei, de anul trecut. Si voi nu ati primit mailul pe 24?
No avatar
Dvaw23

Mă bucur că din ce in ce mai multa lume scrie , eu am tot căutat postări pe internet atât în română cât și în engleză și aveam impresia că doar câteva conturi au fost blocate , acum înțeleg că poate multi au ales doar sa nu scrie. Toti suntem frustrați , disperați chiar și am căutat soluții pe termen scurt pentru ca macar următoarea plata să ajungă la noi în siguranță . Sper in continuare că este doar o chestiune de timp , indiferent care a fost până la urmă motivul ePayService să blocheze conturile . Nu am primit nici azi ticket pt verificare . Ordinea în care suntem verificați , presupunând că este într-adevăr un control și nu doar o tragere de timp nu îmi este clară nici mie ...sumele rulate sau blocate , vechimea contului , aleatoriu... După ce a postat greencateyes ultimul răspuns de la ePayService mă mai liniștisem puțin , mi a dat impresia că se progresează ..dar sa vedem .
Eu am folosit atât cardul de la ei cât și transfer bancar . Când am deschis contul transferul bancar nu era disponibil dar am vorbit cu ei și mi au trimis în câteva zile un IBAN pt transferuri SEPA .
Scrie răspuns