Cont Epayservice blocat
Paxum was on the news last week when it was related to Trump's money-laundering loan and it's not making Paxum look reputable in any way (even though it may be the clients that do the dodgy deals and not Paxumitself). I won't be surprised if any regulatory institute decides to look closer to Paxum and cause a suspension.
Buna , si eu sunt in aceasi situație … tot din 24 Februarie am contul blocat . Am citit toate comentariile și îmi dau seama ca ne-am cam luat o mare teapa. Acum am o nelămurire … consider ca jasmin ar trebui sa aibă ceva de spus in toată situația asta , pentru ca opțiunile de plata sunt doar câteva , iar acele câteva sunt sigure si verificate de către ei . Ar trebui sa le scriem toți site-urilor cu care lucram si sa ne plângem de încrederea acordată . Ei eu o putere mult mai mare decât noi pentru a face ceva . Noi am ales de buna credință metoda aceasta de plata .
Am scris deja Jasminului si asta au raspuns.....
" Unfortunately, it is not possible to progress with your issue until ePayService gets back at you. We can only advise you to cooperate as well and as soon as possible once the compliance officer contacts you.
Unfortunately, we are unable to influence this process in any way "
" Unfortunately, it is not possible to progress with your issue until ePayService gets back at you. We can only advise you to cooperate as well and as soon as possible once the compliance officer contacts you.
Unfortunately, we are unable to influence this process in any way "
Dvaw, credeai ca stau sa raspunda la fiecare in parte? Avem toate acceasi problema, deci raspunsul e unul si acelasi pt toate
)))) ...Banuiesc ca majoritatea modelelor care au avut metoda de plata ePay, au apelat la LJ cu speranta ca le vor ajuta cumva. Dar nu, ei s-au spalat pe.maini.......ti-au oferit o metoda de ati lua banii, mai departe e treaba ta.
La ce metoda ai recurs acum? Mi-a dat un pic de gandit postul lui Caral despre Paxum.......dar oricum , ce s-a intamplat cu ePay , se poate intampla la fel de bine si cu Paxum, Cosmo sau alte " banci " de genul........
La ce metoda ai recurs acum? Mi-a dat un pic de gandit postul lui Caral despre Paxum.......dar oricum , ce s-a intamplat cu ePay , se poate intampla la fel de bine si cu Paxum, Cosmo sau alte " banci " de genul........