Cont Epayservice blocat
Am văzut și eu postarea asta ...acum în situație de stres toată lumea poate exagera, de fapt nu cred că e stres , zice "your money " ...sper sa nu fie adevărat ...el nici măcar nu spune că ar fi client ePayService...cu paxum am mers și eu ani de zile , fără probleme dar ei nu au card
-
greencateyes17
Nici eu nu am card la Paxum ca si acolo mi-am facut o mie de draci, asteptand dupa card care s-a pierdut de vreo 3 ori pe drum
)) dupa ce am discutat cu ei si mi-au scos taxa de card eu mi-am trimis banii in contul bancar ro.
Dragilor,citiți comentariile de pe trustpilot în legătură cu Epayments , toți clienții Epayments au fost puși în aceeași situație ca și noi. Au blocat toate conturile pe motiv ca au verificări și reglementari ,oamenii au avut banii blocați chiar și 2 ani de zile ,unii din ei sau chiar toți nu și au putut scoate banii deloc nici pana azi .
-
greencateyes17
Tocmai am primit raspuns in ticket de la ePayservice
Acum am verificat si zice asa:
Thank you for your participation in the Enhanced Due Diligence of High-Risk Customers. We would like to inform you that your verification has been successful, and you have passed the assessment.
In the upcoming days, you can expect to receive a message from us regarding the updated conditions of working with high-risk customers, including those engaged in adult online entertainment. This communication will also include the activation date of your account.
We appreciate your cooperation throughout this process and look forward to working with you under these updated conditions.
Thank you for cooperation!
Sincerely,
ePayServices Support Team
Thank you for your participation in the Enhanced Due Diligence of High-Risk Customers. We would like to inform you that your verification has been successful, and you have passed the assessment.
In the upcoming days, you can expect to receive a message from us regarding the updated conditions of working with high-risk customers, including those engaged in adult online entertainment. This communication will also include the activation date of your account.
We appreciate your cooperation throughout this process and look forward to working with you under these updated conditions.
Sincerely,
Eu lucrez cu epay de minim 6 ani….. pana acum totul a fost ok, nu am avut probleme, in 2020 nu au mai mers cardurile dar aveai in continuare acces la transfer SEPA…. Asa ca nu stiu ce sa spun….. Sper sa ne putem recupera conturile unde toti avem bani munciti…. Din aceasta cauza intrebasem exact ce documente sa le furnizam, eu inca nu am primit ticket cu programarea, le am tot scris si imi raspund sa astept….
-
greencateyes17
Da, si eu de vreo 3 ani, si totul a mers ca uns sa zic asa. De cand cu banii blocati de pe 24 februarie, am avut un soc. Si eu sper sa se rezolve cu bine si sa ne primim banutii si apoi sa nu mai apelam la ei pe viitor.
greencateyes17;n54043 wrote: Tocmai am primit raspuns in ticket de la ePayservice
Acum am verificat si zice asa:
Sincerely,
Ma bucur pt tine green, in sfarsit o veste pozitiva......acum totusi ma intreb ce conditii or pune , hmmmmm
A.durat ceva.pana au facut verifivarea verificarilor
Eu nici ticketul programare inca nu l-am primit
Sincerely,
Ma bucur pt tine green, in sfarsit o veste pozitiva......acum totusi ma intreb ce conditii or pune , hmmmmm
A.durat ceva.pana au facut verifivarea verificarilor
Eu nici ticketul programare inca nu l-am primit
Dvaw23;n54040 wrote: Am văzut și eu postarea asta ...acum în situație de stres toată lumea poate exagera, de fapt nu cred că e stres , zice "your money " ...sper sa nu fie adevărat ...el nici măcar nu spune că ar fi client ePayService...cu paxum am mers și eu ani de zile , fără probleme dar ei nu au card
Cred ca incet incet , ne vom intoarce la ei ( Paxum)....... am renuntat la ei acum 3 ani tot din cauza cardului, dar macar au wallet euro/ dolari, ceea ce Cosmo nu are de ex, plus cateva otiuni de retragere. N-am crezut ca voi spune asta vreodata, dar cred ca Paxum sunt cei.mai ok la ora actuala, acum ca si-au facut si banca.....parca alta incredere prezinta.....
Cred ca incet incet , ne vom intoarce la ei ( Paxum)....... am renuntat la ei acum 3 ani tot din cauza cardului, dar macar au wallet euro/ dolari, ceea ce Cosmo nu are de ex, plus cateva otiuni de retragere. N-am crezut ca voi spune asta vreodata, dar cred ca Paxum sunt cei.mai ok la ora actuala, acum ca si-au facut si banca.....parca alta incredere prezinta.....