Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Ralph69

Nici eu nu am primit ticket, decat emailul de pe 24 februarie
Katerina

Pai vor să vadă o hârtie în care arată că plătești taxe și unde apare CNP ul
No avatar
Simona12

Katerina, ti au cerut tie o hartie sa dovedesti sau doar tax number?
No avatar
Simona12

Sa cititi si comentariile de pe trustpilot si sa lasati comentariu sa vada cat mai multi.
No avatar
Dvaw23

Nici eu :-(
No avatar
Dvaw23

Daca vor într-adevăr să vadă că plătim taxe cred că este vorba de taxe pe venit , nu pe casa sau alte bunuri ..CNP înseamnă tax number in Romania cum spune și Ralph. Daca este o formalitate are trebui să accepte CNP , daca este un control pe bune mă aștept la mai rău ...gen dovada SRL, PFA sau măcar declaratia aia de la ANAF 212...
No avatar
Dvaw23

Da...pe Trustpilot comentariile sunt din ce in ce mai descurajatoare , acolo ePayService postează și răspuns ...aceleași vagi răspunsuri
No avatar
Simona12

Si eu contul ca si tine. Poate asta este motivul pentru care pe noi ne au verificat si pe restul nu…nu stiu ce sa mai cred
No avatar
Dvaw23

Nu...și eu am de studio pe LJ , și nu am primit ticket nici azi
No avatar
greencateyes17

Uitati ultimul comment pe Trustpilot de acu 2 ore....

Hello everyone, people wake up ! Your money are gone, the amounts that show in your balance are only numbers with no value. They invented a pretext to block your accounts so this way they are taking time so they can hide their traces.Epayservice does not have a valid phone number , they are either in Czech Republic, either in Malta..the domain that the site is registered with is in USA and the name of the owner does not exist. For the verification they ask documents that are not their concern or any of their business, no other payment service does not ask your tax number. I repeat, is only a pretext to keep your money blocked. Do not delay anymore and make complaints and report to the financial supervisory authorities in Europe, Europol, Interpol and FBI as soon as possible, otherwise they will vanish with our money!

Cred ca era mai bine sa ne interesam dinainte de aceasta metoda de plata online, chiar daca site-urile au implementat-o. Eu una m-am bazat ca e safe, ca site-ul stie ce face...deci mare greseala. Parerea mea e ca dintre toate metodele de plata inafara de cont bancar romanesc, Paxum e cel mai safe.
Scrie răspuns