Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Ralph69

Si care este dovada ca platesc taxe? Ce le ati arata voi?
No avatar
burger

Bună! Și eu sunt în aceeași situație. încă nu am primit ticket de verificare,contul e blocat de pe 24 februarie și de fiecare data când le am dat un email cu întrebări,toate răspunsurile lor au fost evazive. Poate sa spună cineva care a făcut verificarea deja ,în ce consta mai exact verificarea ,care este procedura? se face prin videocall sau cum? mulțumesc, o sa postez când am vești despre contul meu.
No avatar
greencateyes17

Buna. Am dat de acest post acu cateva zile. Si eu ma aflu in aceeasi situatie cu voi, de pe data de 24 februarie banii blocati in wallet. Culmea, fix in ziua respectiva am primit 2 plati de la 2 site-uri (streamate si xcams)...Pe mine m-au programat pentru verificarea video pe 8 martie. Am aratat buletinul, documentele de la site-uri printate, am dat numele site-urilor, am zis ca sunt cam model, ca lucrez independent, m-a intrebat adresa unde locuiesc, de cat timp folosesc contul ePayService (cu aproximatie), ultimii bani trimisi pe card si cam atat. Din punctul meu de vedere, verificarea asta mi s-a parut foarte formala, pentru ca daca vroiau sa vada exact si clar cereau sa uploadam documentele direct intr-un ticket. A doua zi mi-au cerut prin ticket tax number. Eu am dat CNP-ul si am uploadat copia dupa buletin pentru ca nu platesc taxe, nu aveam ce tax number sa dau. Am luat si legatura cu Streamate Romania pe Skype si le-am zis de faza cu ePayService pentru ca am incercat sa vad si eu daca se poate da refund sa se intoarca banii la site si nu se poate. Mi-au zis astia de la ePayService ca pana nu se deblocheaza nu se pot trimite banii nicaieri. Streamate a luat legatura cu ei si le-a zis asa: "Am luat legatura cu ei si am incercat sa fac putin "pressing" ca sa fie gata verificarea cat mai repede, au spus ca saptamana aceasta va fi gata." Oricum nu cred ce le-a raspuns lor pana nu vad ca se intampla. Si daca o fi asa poate asta este valabil doar in cazul meu, ca am avut acea verificare video deja. Acum ma intreb daca imi voi si primi banii daca au verificat si au vazut ca nu platesc taxe... nu stiu.
Katerina

Eu am trimis o hârtie de la taxe și impozite pe casa și pe teren , da și mie îmi răspund evaziv , și că nu pot trimite banii înapoi până nu se termină verificarea :(
No avatar
Rimela

@Ralph68 & @burger.......cu tot respectul si fara sa va ofensati, va rog cititi comentarile anterioare, veti avea raspunsurile la intrebarile voastre. Sau daca nu aveti timp de rasfoit sau mai stiu eu ce ( sa nu zic lene), ultima postare care e al lui " greencatyes71" este foarte detaliata, de asemenea gasiti toate raspunsurile intrebarilor voastre.
Toti suntem in aceeasi situatie, cu nervii intinsi la maxim.....daca mai trebuie sa si repetam ceea ce deja s-a scris.......ajungem la nebuni :)
No avatar
Rimela

Katerina;n53992 wrote: Eu am trimis o hârtie de la taxe și impozite pe casa și pe teren , da și mie îmi răspund evaziv , și că nu pot trimite banii înapoi până nu se termină verificarea :(

Nu ai inca un raspuns dupa ce ai trimis hartia de taxe?
Eu tot nu am primit tichetul ala de verificare .....:(

Katerina

Pfoai.... Nu nu am :(
No avatar
Ralph69

Katerina;n53992 wrote: Eu am trimis o hârtie de la taxe și impozite pe casa și pe teren , da și mie îmi răspund evaziv , și că nu pot trimite banii înapoi până nu se termină verificarea :(
Nu stiu daca are vre o legatura impozitul pe casa, in romania tax number =cnp din buletin.
In Romania each citizen has a personal numerical code as a unique national identification number. This number is also used as a tax identification number for financial purposes. The Romania National Identification Number data identifier detects a 13-digit number that matches the CNP format.
No avatar
Ralph69

100% nu pot verifica daca ai platit sau nu taxe, plus ca nu este treaba lor
No avatar
Ralph69

Se pare ca toti suntem in aceeasi situatie
Scrie răspuns