Stiai ca se poate sa ti se inchida un cont daca nu esti atenta?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
anastasia

Ce-i drept, sunt reguli generale, de care trebuie sa tinem cont, insa fiecare site are propriile reguli, care pot fi putin diferite fata de ale celorlalte site-uri. E bine de stiut si de avut in vedere, ca nu merita sa riscam.
No avatar
printzesa.mik

Si eu sunt patita,am uitat sa pun pauza pe un site.M-am invatat minte acum,sunt mult mai atenta.Eu am vorbit cu adminul,i-am promis ca nu o sa se mai intample si mi-a redeschis contul.;;)
No avatar
Penelope

M-am trezit ca mi-au inchis contul la F4free, ce se intampla oare,pana acum totul a fost ok si asa deodata ma lasa pe dinafara?Cica e de la nu's ce setari mie mi se pare sincer bullshit,la fel cum am patit acu ceva vreme in urma cu cam4 :((
Jasmine

Penelope;1295 wrote: M-am trezit ca mi-au inchis contul la F4free, ce se intampla oare,pana acum totul a fost ok si asa deodata ma lasa pe dinafara?Cica e de la nu's ce setari mie mi se pare sincer bullshit,la fel cum am patit acu ceva vreme in urma cu cam4 :((

Buna Penelope. Daca este vorba de niste setari pe F4F, uite cum poti rezolva situatia fara a mai vorbi cu admin-ul. Cand deschizi aplicatia pentru F4F, ai mai multe optiuni: "File", "Tools", "Setup", "Quick Messages" si "Help".

Pentru a putea face setarea conform cerintelor celor de la F4F trebuie sa intri la "Setup" apoi "Audio&Video".

Aici va trebui sa setezi urmatoarele:

Video settings:

• Verysoft Webcamsplitter Pro Blue
  • Input resolution 640x480
  • Output resolution fullscreen high def 640x480
  • Frame rate 20- 30
  • Bitrate 700

Audio settings:

• Device Microf high def 2, 3 sau 4 /conference
  • Channels mono
  • Sample rate 8000 hz
  • Bitrate 16 kbps

Encoding Quality: low sau medium
No avatar
anastasia

Da, din cate am inteles si eu are de-a face cu setarile pe care le faci chiar inainte sa te loghezi. E bine de stiut, ca e pacat sa fii banata sau sa ti se inchida conturile. Pe mine m-au ajutat extrem de mult cu aceste setari trainerele de la studioul la care lucrez. Nu stiu ce m-as fi facut fara ajutorul lor ( au avut prea multa rabdare cu mine :))) )
No avatar
Camelia

mi-a zis si mie de setarile astea de pe f4f tipa de la studioul cu care colaborez de acasa. le faceam si inainte, dar nu acordam o atentie atat de mare. o sa fiu mult mai atenta de-acum incolo, pentru ca am multi membri pe f4f si imi si place site-ul.
No avatar
Alice

Am patit si eu saptamana asta pe XLovecam sa imi fie blocat contul pentru 12 ore deoarece am mentionat numele altui site :(. Asta este, bine ca nu mi l-au inchis de tot, chiar a fost prima oara cand am facut o asemenea greseala :(
No avatar
Camelia

Alice, si eu tot pe xlove am fost banata. m-au banat pentru 3600 de minute, adica destul de mult timp, pentru ca am facut greseala de-a da numele altui site si ei au considerat asta "racolage". :( nu-mi mai trebuie sa fac asta de-atunci.
No avatar
Larisa

Da fetelor (pentru cele care lucreaza de acasa mai mult) luati amenda /suspendare pentru date personale, sau numele altui site, sau pentru nud si show in free ....iar jasminul iti da bad si iti ia 5% pentru appearence daca nu ai lumina buna sau stai cu zoom exagerat in free chat
Scrie răspuns