Stiai ca se poate sa ti se inchida un cont daca nu esti atenta?
-
printzesa.mik
Si eu sunt patita,am uitat sa pun pauza pe un site.M-am invatat minte acum,sunt mult mai atenta.Eu am vorbit cu adminul,i-am promis ca nu o sa se mai intample si mi-a redeschis contul.;;)
Penelope;1295 wrote: M-am trezit ca mi-au inchis contul la F4free, ce se intampla oare,pana acum totul a fost ok si asa deodata ma lasa pe dinafara?Cica e de la nu's ce setari mie mi se pare sincer bullshit,la fel cum am patit acu ceva vreme in urma cu cam4 :((
Buna Penelope. Daca este vorba de niste setari pe F4F, uite cum poti rezolva situatia fara a mai vorbi cu admin-ul. Cand deschizi aplicatia pentru F4F, ai mai multe optiuni: "File", "Tools", "Setup", "Quick Messages" si "Help".
Pentru a putea face setarea conform cerintelor celor de la F4F trebuie sa intri la "Setup" apoi "Audio&Video".
Aici va trebui sa setezi urmatoarele:
Video settings:
- Verysoft Webcamsplitter Pro Blue
- Input resolution 640x480
- Output resolution fullscreen high def 640x480
- Frame rate 20- 30
- Bitrate 700
Audio settings:
- Device Microf high def 2, 3 sau 4 /conference
- Channels mono
- Sample rate 8000 hz
- Bitrate 16 kbps
Encoding Quality: low sau medium
Da, din cate am inteles si eu are de-a face cu setarile pe care le faci chiar inainte sa te loghezi. E bine de stiut, ca e pacat sa fii banata sau sa ti se inchida conturile. Pe mine m-au ajutat extrem de mult cu aceste setari trainerele de la studioul la care lucrez. Nu stiu ce m-as fi facut fara ajutorul lor ( au avut prea multa rabdare cu mine :))) )
mi-a zis si mie de setarile astea de pe f4f tipa de la studioul cu care colaborez de acasa. le faceam si inainte, dar nu acordam o atentie atat de mare. o sa fiu mult mai atenta de-acum incolo, pentru ca am multi membri pe f4f si imi si place site-ul.
Da fetelor (pentru cele care lucreaza de acasa mai mult) luati amenda /suspendare pentru date personale, sau numele altui site, sau pentru nud si show in free ....iar jasminul iti da bad si iti ia 5% pentru appearence daca nu ai lumina buna sau stai cu zoom exagerat in free chat