Cont Epayservice blocat
Cred că toată lumea care a primit email va fi verificată , cat despre ordinea în care primim programare nu știu ..poate in funcție de banii rulați sau de vechimea contului , poate tot aleator hah . Eu am muuulti bani blocați la ei
și la fel ca și voi nu știu exact ce vom face de acum încolo ...
Întâmplarea face că eu am cont de studio, sub care, doar eu sunt host , că am mai făcut la cineva cont de host acum zece ani , deci cu siguranță și studiourile au același versiuni de a alege metoda de plata cum am și eu : epayservice, paxum, bitsafe , Cosmo plus inca ceva.
Probabil deci, studiourile nu vor sa ne scrie aici nimic , daca va uitați la primele comenturi un studio a scris că banii sunt in siguranță și atât . După nu a mai zis nimic.
Am citit comentariile utilizatorilor de pe trustpilot și nu pare bună treaba. Ori totul e o minciună și închid banca cu tot cu banii noștri, ori chiar sunt verificați de mai sus , deoarece sigur se produc activități ilegale pe asemenea conturi . Problema e că nu ne dau un deadline . Și repet : numărul lor de telefon este fictiv
Probabil deci, studiourile nu vor sa ne scrie aici nimic , daca va uitați la primele comenturi un studio a scris că banii sunt in siguranță și atât . După nu a mai zis nimic.
Am citit comentariile utilizatorilor de pe trustpilot și nu pare bună treaba. Ori totul e o minciună și închid banca cu tot cu banii noștri, ori chiar sunt verificați de mai sus , deoarece sigur se produc activități ilegale pe asemenea conturi . Problema e că nu ne dau un deadline . Și repet : numărul lor de telefon este fictiv
Ralph69;n53953 wrote: Buna ziua, si eu am bani blocati din pacate, va rog sa imi spuneti cei care ati facut verificarea, ce documente au cerut si ce documente le ati furnizar? Multumesc
Citeste comentarile de mai sus, au postat deja fetele ce documente le- au cerut
Citeste comentarile de mai sus, au postat deja fetele ce documente le- au cerut