Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Dvaw23

Cred că toată lumea care a primit email va fi verificată , cat despre ordinea în care primim programare nu știu ..poate in funcție de banii rulați sau de vechimea contului , poate tot aleator hah . Eu am muuulti bani blocați la ei :-( și la fel ca și voi nu știu exact ce vom face de acum încolo ...
No avatar
Dvaw23

Nu știu cum ne au ales ...așa zice lumea că ar fi niste algoritmi care aleg anumite conturi ...eu habar nu aveam până pe 24 nici măcar ce înseamnă "enhanced due diligence" . Dap, nici eu nu prezint interes încă pt agentul 7 :-)))
No avatar
Rimela

Daca vor fi inchisi banii o sa-i mai vedem la paṣtele cailor!!!
Nici eu inca nu am.primit inca ticket pt verificarea vieții.....
Katerina

Întâmplarea face că eu am cont de studio, sub care, doar eu sunt host , că am mai făcut la cineva cont de host acum zece ani , deci cu siguranță și studiourile au același versiuni de a alege metoda de plata cum am și eu : epayservice, paxum, bitsafe , Cosmo plus inca ceva.

Probabil deci, studiourile nu vor sa ne scrie aici nimic , daca va uitați la primele comenturi un studio a scris că banii sunt in siguranță și atât . După nu a mai zis nimic.

Am citit comentariile utilizatorilor de pe trustpilot și nu pare bună treaba. Ori totul e o minciună și închid banca cu tot cu banii noștri, ori chiar sunt verificați de mai sus , deoarece sigur se produc activități ilegale pe asemenea conturi . Problema e că nu ne dau un deadline . Și repet : numărul lor de telefon este fictiv
No avatar
Rimela

Acel studio a scris doar sa se afle in treaba, poate doar el a primit mesaj ca banii sunt in siguranta si ca probl se va rezolva........nici eu, nici tu sau altii, au orimit vreun mesaj de genul
No avatar
Rimela

" plus inca ceva " ala e " transfer bancar".......... nu se incurca cu banci intermediare ci isi primesc banii de la site direct in conturile personale.....optiune pt care am optat si eu de moment
Katerina

Da pe jasmin este obtiune pentru a lucra cu banca dar pe ImLive și streamate nu , sigur mai sunt studiouri ce lucrează și cu astea două, mie nu mi merge pe jasmin am incercat dar nu a mers niciodată
No avatar
Ralph69

Buna ziua, si eu am bani blocati din pacate, va rog sa imi spuneti cei care ati facut verificarea, ce documente au cerut si ce documente le ati furnizar? Multumesc
No avatar
Rimela

Ralph69;n53953 wrote: Buna ziua, si eu am bani blocati din pacate, va rog sa imi spuneti cei care ati facut verificarea, ce documente au cerut si ce documente le ati furnizar? Multumesc

Citeste comentarile de mai sus, au postat deja fetele ce documente le- au cerut
Katerina

Sa le arăți buletinul, situl pe care lucrezi , o factură, ultimele tranzacții de pe epayservice (asta pe video ) apoi prin ticket dovada că plătești taxe
Scrie răspuns