Cont Epayservice blocat
Da ar fi bine , sunt curioasa daca e cineva ce nu îl are blocat , am sunat la Bitsafe , in caz că mă voi muta la ei, și au spus că și la ei se poate întâmpla același lucru , dar că aceste verificări sunt random ! De aia mă gândesc , poate și aici o fi random și nu chiar toate avem problema ...
Buna, citesc de câteva zile ce ați postat am căutat și alte forumuri sau informații dar nu sunt total lămurită. Sunt în aceeași situație, pe 24 februarie și apoi pe 1 martie am primit cele două emailuri și de atunci nimic . Aceleași răspunsuri când am trimis mesaje la ePayService , să îmi aștept rândul pentru verificare etc . Sunt ceva informații și mesaje de la alte fete în aceeași situație pe "trustpilot" . Plus cum procedează ePayService, aleator blochează conturi și spune că este ceva tehnic , merita citit . Eu sunt la ei din noiembrie, înainte am fost la paxum cu care nu am avut niciodată vreo problema , doar că ei nu au card de euro . Am scris bineînțeles și la LJ pt informații, sfaturi . Mi au zis că ei nu pot face nimic , mă sfătuiesc să completez cat mai repede și bine procedura due diligence...
Faza cu verificarea am înțeles o oarecum . Atunci când ne am înscris la ePayService am fost verificați de ei , acum ei la randul lor au control de la ce numesc ei "regulators" și bineînțeles că fiind ebank , deci majoritatea banilor lor provenind din domeniile high risk , conform unor algoritmi anumite conturi sunt" Red flaged ",( as zice că nu toate pt că sunt prea puține postări pe internet ) și sunt verificate din nou . Faza cu actele ,gen ID și adresa nu mă îngrijorează , ce am eu impresia că vor acești regulators de fapt este sa dovedim că plătim taxe ...sper să mă înșel.... Am găsit o întrebare foarte buna pe Trustpilot , până acum , că a trecut o luna , este cineva care a trecut aceasta verificare și are acces la bani ? Este un răspuns vag de la ePayService la întrebare , bineînțeles ...și eu as vrea ca mai multa lume sa scrie , eventual studiouri, persoane care cunosc avocați și au mai multe informații
Nu te inseli deloc, de asta si cer acel " tax number" cu toate ca nu stiu daca au dreptul sa il ceara......Pai daca declaram veniturile din videochat , mai aveam nevoie de o banca intermediara? Si daca conturile sunt luate aleatoriu la verificat iar, ma intreb al meu ce drac de high-risk prezinta? De un an jum am si un alt job( am realizat ca imbatranesc si Jasmin n-o sa- mi plateasca vreo pensie, lol) deci timpul online s- a redus considerabil( 15-20 de ore on la perioada, iar bani poate in jur de 1500 euro la luna)......... daca ar fi intrat mii de euro atunci as mai fi zis ca dă cu semn de intrebare, dar la amărâta asta de suma ce drac de hig-risk prezint?
Nu am nimic impotriva verificarii, ma scoate din minți ca inca nu m-a contactat inca agentu n° 7!!!
Nu am nimic impotriva verificarii, ma scoate din minți ca inca nu m-a contactat inca agentu n° 7!!!
Pai, poate ii controleaza doar pe cei care au rulat sume mai mari pentru mai mult timp?! Poate de asta tie nu ti au cerut si nici lui Davw. Eu lucrez de 3 ani cu ei…Ma repet, asa au facut si cei de la Epayments, firstchoice si altii, au fost verificati, ei au spus la la randul lor ca verifica conturile utilizatorilor si apoi au trimis mail ca banca nu au trecut verificarea si sunt nevoiti sa isi inchida compania. Si oamenii inca asteapta sa isi primeasca banii. Chiar daca noi am trecut verificarea trebuie sa asteptam si sa speram ca si ei o vor face. E de durata treaba
Nu cred că au ei dreptul să trimită datele noastre la ANAF, probabil doar vor să vadă că suntem plătitori de taxe . Daca era ne cereau document cum că plătim taxe la ANAF pentru banii ce ii încasăm , mă gândesc.
Da , ar fi bine dacă un studio ne ar scrie să vedem cum decurge la ei.
Am scris din nou ticket la Epayservice, din păcate iar răspunsul a fost evaziv când am întrebat în cât timp va fi deblocat contul. " Please wait for the verification to be complete "
Tot din noiembrie am contul , deci nu e vorba de conturi vechi , ar fi bine da, de ar scrie cineva căruia i-am fost deblocat.
Cei ce mai au cont cu card de euro sunt Bitsafe cu sucursala în Olanda , dar și ei mi-au spus, la telefon , că se pot întâmpla asemenea verificări aleatorii
Da , ar fi bine dacă un studio ne ar scrie să vedem cum decurge la ei.
Am scris din nou ticket la Epayservice, din păcate iar răspunsul a fost evaziv când am întrebat în cât timp va fi deblocat contul. " Please wait for the verification to be complete "
Tot din noiembrie am contul , deci nu e vorba de conturi vechi , ar fi bine da, de ar scrie cineva căruia i-am fost deblocat.
Cei ce mai au cont cu card de euro sunt Bitsafe cu sucursala în Olanda , dar și ei mi-au spus, la telefon , că se pot întâmpla asemenea verificări aleatorii
Ma indoiesc ca vreun studio va scrie aici, eventual vreun studio micuț care e in aceesi situatie ca si noi independentele, adica nu declara......dar mai mult ca sigur stau in umbra
)
Studiourile mari nu se risca sa lucreze cu banci de genul, platind dările la stat isi trimit banii in conturile firmelor fara alti intermediari la mijloc.........asta am cam citit pe forumuri
Studiourile mari nu se risca sa lucreze cu banci de genul, platind dările la stat isi trimit banii in conturile firmelor fara alti intermediari la mijloc.........asta am cam citit pe forumuri
Daca vor fi închiși șansele să recuperăm ceva sunt mici, cred. Banca asta Mtacc nu oferă garanție la depozite, cum are majoritatea băncilor, clasice ,sa zic. Dacă totuși trec de control sunt curioasa ce va vor răspunde vouă, care ați avut deja întâlnirea online. Daca accepta CNP ,care este tax number in Ro pt persoanele care nu desfășoară activitate economica totuși , e perfect , înseamnă că nu se agita , că a fost mai mult o formalitate. E bine , cum spune și Katherina , că nu au cerut un document mai specific .
Eu nu am primit nici azi ticket pt verificarea online ...
Eu nu am primit nici azi ticket pt verificarea online ...