Mi a spus o fata de aici ca stripchat deja au incetat colaborarea cu ei. Si am gasit si eu informatia pe forum. Ma gandesc ca daca vor primi amenintari de la mai multe situri vor face ceva. Sau se vor misca mai repede.
Nu cred ca vor trimite banii inapoi dar o sa postez raspunsul lor. Cred ca vor trage cat mai mult posibil de timp si sper ca intr un final sa ne putem lua banii.
Cont Epayservice blocat
Epayments au facut la fel. Prima data au spus ca trebuie sa faca verificarea conturilor, au tinut o asa cate luni apoi au trimis mail ca isi inchid activitatea. Cu toate ca au spus ca clientii isi vor primi banii inapoi, nu au facut nimic. Mie asta imi este teama ca se va intampla si cu epayservice si mai devreme sau mai tarziu cu toate e-walleturile.
sper sincer ca nu ati avut multi bani in conturi.
sper sincer ca nu ati avut multi bani in conturi.
Ba da am bani destul de frumoși acolo din păcate
( și acest epayments nu a dat banii înapoi ?
( Bun și acum ce metoda de plata folosiți ? Ce m a speriat cel mai tare la epayservice a fost momentul in care mi au spus că ei nu au număr de telefon, desi pe site apare un număr de telefon dar nu răspunde nimeni iar ei în live chat au zis că nu au număr de telefon
Buna fetele, subscriu ce a spus si Simona........nu cred ca au vreun drept sa ceara documente care nu-i privesc. Eu dupa ce am citit ce spusese reprezentantul de la Stripchat , cum ca din 30 Iunie o sa se incheie colaborarea cu ePay........mi clar ca apa ca asta e sfarsitul
Eu nici macar ticketul ot intalnirea lu peşte nu l-am primit
Nu am multi bani blocati , cateva sute dar sunt ai mei !!!
Eu nici macar ticketul ot intalnirea lu peşte nu l-am primit
Nu am multi bani blocati , cateva sute dar sunt ai mei !!!