Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Simona12

Acum fac verificare la verificare
No avatar
Simona12

Nu trimit mail, doar tiket. Verifica in mesajele din contul tau de epayservice
Katerina

Hello. Deci in primul rand, mesajul pentru verificare vine prin ticket, dar am primit și email sa mă anunțe că am un ticket. Verificarea video a fost filmata , după ce a închis filmarea am întrebat o în cât timp va fi deblocat contul o săptămână o lună, a răspuns nu știu, că echipa trebuie să vadă filmarea și voi primi un ticket de deblocare sau un ticket daca vor mai multe documente , deși cu câteva minute în urmă a zis că am trecut verificarea se contrazice puțin . Din cate deduc eu, filmarea cu verificarea mai trebuie să o vadă cineva și abia apoi vom primi ticket de deblocare.
No avatar
Rimela

Verific in fiecare zi si email-ul si contul de epay.......nimic inca nicaieri
No avatar
Simona12

Pe bune, mai crede cineva povestea cu verificarea cand e clar ca tot trag de timp ca sa nu ne putem retrage banii. Probabil au ramas iar fara optiunea de a transfera banii pe card si cum era singura ramasa au inventat chestia asta. Daca voiau sa verifice, o faceau deja si anuntau inainte sa blocheze tot. Sper sa ne primim banii dar sincer nu cred sa se intample curand.
Katerina

Nu s-au terminat distracția, eu am primit acest mesaj azi, voi ? Thank you for completing the first step of enhanced verification.
While your video verifications are being verified in compliance, we kindly ask you to attach to this ticket a confirmation of the assignment of an individual tax number issued by the tax authority to you, indicating the tax number.
If you live in the country of your citizenship, please provide proof that you have been assigned an individual tax number of citizenship of your country.

With kind regards,
ePayServices Support Team
No avatar
Simona12

Mda…si eu am primita la fel
Katerina

Este bătaie de joc avem conturile blocate de o luna , poate next step de verificare vor dori să știe ce fel de hârtie igienică folosesc . Eu le am trimis un document cu impozitul casei de anul trecut . Voi ce trimiteți ? Și apropo ce metode de plata folosiți acum până se deblochează? Eu am obțiune de Bitsafe, Paxum , Cosmo payment, mă gândeam să aleg Bitsafe pentru că e in Olanda , deci UE și oferă Euro nu USD
No avatar
Simona12

Nu cred ca au vreun drept sa ceara date de la anaf. Le am m ai dat odata cnp-ul si le am spus ca ala atesta faptul ca sunt platitoare de taxe si impozite. Si ca mi l au cerut inutil, pentru ca trebuiau sa stie ca il au deja in urma verificarii. Oricum stiau, dar inca un motiv sa mai traga de timp inca o saptamana pana sa mai ceara inca ceva, si tot asa…Le am mai spus si sa mi inchida contul sa mi retrimita banii inapoi sau sa imi spuna cum pot sa i scot pt ca nu mai vreau sa am cont la ei si e abuz sa mi blocheze banii. Am scris si la jasmin si i am intrebat daca au feedback de la ei si cum plm mai pot colabora in conditiile astea cu ei si sa i listeze ca parteneri oe siteul lor.
in fine…nu mai pot ei, si nu ne baga nimeni in seama dar poate daca semnalam la situri abuzurile macar vor face ceva de frica lor, cum majoritatea banilor le vin din conturile astea de “high risk”
Eu mi am pus contul meu de la banca din romania si asa o sa las. Am terminat o cu walleturile si bancile astea fantoma, mai devreme sau mai tarziu toate vor face acelasi lucru. O sa mi declar si asta e, macar cu astia de aici pot sa ma inteleg nu ca si cu parlitii astia care nici macar numar de telefon nu au…
Katerina

Bun deci crezi că pot să ne închidă contul și să trimită banii înapoi la site ? Ție jasmin , mie Imlive , o sa dau și eu mesaj la Imlive. Deci sa înțeleg că tu ai mai pățit asta o data ? :( Bun dau acum mesaj la Imlive
Scrie răspuns