Cont Epayservice blocat
La mine nimic inca. Am deschis un ticket martea trecuta si raspunsul lor a fost ca trebuie sa astept pâna imi vine rândul si tot astept si nimic. Nu le inteleg verificarea asta si tare mi frica ca de la bani pot sa imi iau adio pt ca nici nu o sa pot avea o asa zisa programare cu agentul din păpuci . Am si job normal ( in afara de jasmin), plec dimi si ajung cam la ora cand scriu , acasa...... si la ora asta agentul p**** sigur o sa fie la caldurica in pi*** masii........sunt cu capul deja !!!
Da și eu incep să mă gândesc că sunt pierduți ceea ce e trist e munca pe doua luni nu e o sumă mică
am intrat pe chat și am vorbit cu ei, i am luat tare le am zis sa mi dea un deadline la când va fi aceasta verificare , răspunsul lor este nu știu .... Am întrebat "cat ? O săptămână ,o lună un an ? " Răspunsul lor a fost "sigur sub un an" , apoi m am enervat mai tare am întrebat dacă pot vorbi cu superiorul lui, sau cu cineva din acea echipa de verificare , răspunsul a fost nu , am zis daca pot sa fac un complain a zis că da prin ticket dar probabil nu mă va baga nimeni in seama, ce m a speriat cel mai tare a fost sfârșitul conversației unde i am întrebat dacă au număr de telefon ( eu știind că au un număr pe pagina principala , dar nu răspunde nimeni) și au spus că nu au număr de telefon. Deci nu știu ce așteptări sa mai am de la o banca fara Nr de telefon și care răspund atât de evaziv . Fetelor voi ce ați ales pt metoda de plata in continuare , Paxum sau Cosmo ?
E ciudat rau, dureaza de prea multe zile........Nici nu conteaza câti bani sunt acolo, sunt ai nostri si nu au nici un drept sa-i tina blocati!
M-am gandit sa fac o reclamatie la Jasmin, poate ei reusesc sa ceara returnarea banilor.
Deocamdata mi-am setat " transfer bancar" . De Paxum nici nu vreau sa aud, Cosmo am contul verificat dar nu l-am folosit niciodata. Cu Epay mi- a convenit, au wallet euro/ dolari , card euro.........Jasmin plateste euro, eu scot euro de aici ( sunt in afara țării), pe când Cosmo doar dolari.
Probabil o sa recurg la Cosmo pe viitor daca Epay nu va da vreo solutie
M-am gandit sa fac o reclamatie la Jasmin, poate ei reusesc sa ceara returnarea banilor.
Deocamdata mi-am setat " transfer bancar" . De Paxum nici nu vreau sa aud, Cosmo am contul verificat dar nu l-am folosit niciodata. Cu Epay mi- a convenit, au wallet euro/ dolari , card euro.........Jasmin plateste euro, eu scot euro de aici ( sunt in afara țării), pe când Cosmo doar dolari.
Probabil o sa recurg la Cosmo pe viitor daca Epay nu va da vreo solutie