Buna, este cineva care are ca metoda de plata EpayService?
Mi-a fost trimis in 24 Februarie un email ( care doar astazi mi-a intrat) , cica ar prezenta contul meu un risc ridicat din cauza activitatii pe care o prestez) . Email-ul asta l-am primit astazi doar impreuna cu altul ( un reminder) in care spune ca in curand va trebui sa le teimiti din nou toate documentele. Initial am crezut a e vorba de o verificare dar problema este ca am incercat sa transfer pe card bani si imi apare ca optiunea e desactivata temporar. In cont nu exista nici un mesaj in care sa mi se ceara vreun document......... Am deschis deja tiket, le-am trimis toate documentele.........dar ma intreb daca mai este cineva in situatia mea. Stiu ca majoritatea sunteti cu Paxum.........
EpayService
Inteleg ca este vorba despre o anumita verificare, nu inteleg de ce dureaza atât de mult.........vorbim deja de zile. Eu că am aflat doar ieri pt ca am primit amandoua email-uri in aceeasi zi, dar fata care a posta aceeasi problema ( la Lista Site-uri) spunea ca de câteva zile are blocat contul.
Epay si altii ca ei, au acceptat sa fie o metoda de plata intermediara intre performeri si site-urile adult..........atunci nu prea inteleg verificarile astea. Au tot verificat, anul trecut au cerut o verificare video......dar nu au blocat optiunile din conturi.
Acum ceva imi da cu virgula, mi-au intrat banii din Jasmin dar Epay nu a mai trimis emailul de confirmare ca de fiecare data, ciudat tare. Banii sunt in Epay, in wallet dar nu pot sa ii scot. Nici la ticket nu mi-au raspuns. Deci daca blochezi toate optiunile de retragere din cont, de ce accepti intrarea banilor? De ce nu i-au trimis inapoi ?( cum a facut Skrill inainte sa renunte sa mai lucreze cu Jasmin)
Epay si altii ca ei, au acceptat sa fie o metoda de plata intermediara intre performeri si site-urile adult..........atunci nu prea inteleg verificarile astea. Au tot verificat, anul trecut au cerut o verificare video......dar nu au blocat optiunile din conturi.
Acum ceva imi da cu virgula, mi-au intrat banii din Jasmin dar Epay nu a mai trimis emailul de confirmare ca de fiecare data, ciudat tare. Banii sunt in Epay, in wallet dar nu pot sa ii scot. Nici la ticket nu mi-au raspuns. Deci daca blochezi toate optiunile de retragere din cont, de ce accepti intrarea banilor? De ce nu i-au trimis inapoi ?( cum a facut Skrill inainte sa renunte sa mai lucreze cu Jasmin)
Asa ar fi fost corect.........totusi ei au trimis un email in 24 Februarie , dar nu ca sa anunte ca vor bloca tot ci ca au fost blocate deja toate optiunile de retragere!!! Chiar si asa, daca emailul ala l-as fi primit in 24 si nu pe 1 Martie impreuna cu al doilea mesaj, as fi avut timp sa schimb metoda de plata.......dar asa a fost prea tarziu si nu s-a mai putut face nici o schimbare.
Sunt un pachet de nervi, nu imi raspund nici la tickete, nici emailuri............incerc sa fiu pozitiva dar frica imi e ca ceva nu e in regula . Sunt de ceva timp cu ei si a fost chiar ok . In fine , o sa vedem in zilele urmatoare ce se va intampla
Sunt un pachet de nervi, nu imi raspund nici la tickete, nici emailuri............incerc sa fiu pozitiva dar frica imi e ca ceva nu e in regula . Sunt de ceva timp cu ei si a fost chiar ok . In fine , o sa vedem in zilele urmatoare ce se va intampla