EpayService

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Rimela

Buna, este cineva care are ca metoda de plata EpayService?
Mi-a fost trimis in 24 Februarie un email ( care doar astazi mi-a intrat) , cica ar prezenta contul meu un risc ridicat din cauza activitatii pe care o prestez) . Email-ul asta l-am primit astazi doar impreuna cu altul ( un reminder) in care spune ca in curand va trebui sa le teimiti din nou toate documentele. Initial am crezut a e vorba de o verificare dar problema este ca am incercat sa transfer pe card bani si imi apare ca optiunea e desactivata temporar. In cont nu exista nici un mesaj in care sa mi se ceara vreun document......... Am deschis deja tiket, le-am trimis toate documentele.........dar ma intreb daca mai este cineva in situatia mea. Stiu ca majoritatea sunteti cu Paxum.........
No avatar
Keke

Da,nu esti singura care a primit email.Asteptam verificarea de la ei,pana atunci nu poti transfera nici retrage funds din cont in niciun fel….
No avatar
Rimela

Inteleg ca este vorba despre o anumita verificare, nu inteleg de ce dureaza atât de mult.........vorbim deja de zile. Eu că am aflat doar ieri pt ca am primit amandoua email-uri in aceeasi zi, dar fata care a posta aceeasi problema ( la Lista Site-uri) spunea ca de câteva zile are blocat contul.
Epay si altii ca ei, au acceptat sa fie o metoda de plata intermediara intre performeri si site-urile adult..........atunci nu prea inteleg verificarile astea. Au tot verificat, anul trecut au cerut o verificare video......dar nu au blocat optiunile din conturi.

Acum ceva imi da cu virgula, mi-au intrat banii din Jasmin dar Epay nu a mai trimis emailul de confirmare ca de fiecare data, ciudat tare. Banii sunt in Epay, in wallet dar nu pot sa ii scot. Nici la ticket nu mi-au raspuns. Deci daca blochezi toate optiunile de retragere din cont, de ce accepti intrarea banilor? De ce nu i-au trimis inapoi ?( cum a facut Skrill inainte sa renunte sa mai lucreze cu Jasmin)
No avatar
Keke

Corect ar fi fost sa nu poata fi trimise payments de la site catre ei pana ce verificarea nu ar fi terminata.Sau ar fi putut sa anunte si astfel modelele ar fi folosit alta metoda pana se rezolva cu ei.
No avatar
Rimela

Asa ar fi fost corect.........totusi ei au trimis un email in 24 Februarie , dar nu ca sa anunte ca vor bloca tot ci ca au fost blocate deja toate optiunile de retragere!!! Chiar si asa, daca emailul ala l-as fi primit in 24 si nu pe 1 Martie impreuna cu al doilea mesaj, as fi avut timp sa schimb metoda de plata.......dar asa a fost prea tarziu si nu s-a mai putut face nici o schimbare.
Sunt un pachet de nervi, nu imi raspund nici la tickete, nici emailuri............incerc sa fiu pozitiva dar frica imi e ca ceva nu e in regula . Sunt de ceva timp cu ei si a fost chiar ok . In fine , o sa vedem in zilele urmatoare ce se va intampla
No avatar
Rimela

Dintre cei care lucrati cu EpayService, aveti vreo noutate? A contactat pe cineva agentu fantomă? .......Mie nu mi-a propus inca vreo intalnire.....o fi crăpat???
Scrie răspuns