Probleme Tehnice CB
Buna ! Se mai confrunta cineva cu probleme tehnice de la Chaturbate sau doar la mine e problema ? abia reusesc sa ma loghez , imi da eroare de cel putin 5 ori , apar offline si habar nu am , ma anunta membrii ca eu defapt nu ma mai vad pe camera ca altfel acolo mor , fac show-uri si nu ma i vede nimeni practic
))....FPS urile alea nu mai vorbesc ca au luat-o razna sunt mai mult rosii decat verzi ,,, scad, cresc tot asa o tin ...Trafic pa si la revedere ca ala a disparut de mult ....

Am observat ca si la MFC si ls Stripchat am aceeasi problema , desi internetul imi merge extraordinar de bine daca il folosesc pentru altceva , pe site-urile astea e jale , mi se tot blocheaza stream-ul .. Nu pot s aimi dau seama daca e problema la netul meu sau la site-uri ! Am facut update la pc , i-am dat restart de mii de ori .. Nimic ! aceeasi chestie in continuare !
-
Prb este de la tine,ai cv care ruleaza in calc tau si iti consuma netul,eu nu am astfel de prb cu frames pe nici un site,stau pe 5,ai cv setari care nu sunt ok si iti toaca banda si ti se blocheaza si camera,poate fii si de la splitcam daca folosesti
-
Ai antivirus instalat?si ce tip de internet ai?ce banda?
-
si eu am aceleasi probleme de cateva zile pe cb