Cat despre matematica. Ganditi-va ca mai sus s-a zis ca la 20.000 faci cu 30% mai mult, in conditiile in care diferenta dintre 60% si 70%(procent pe care lucrezi doar ultimii 5000) e de 16,67%. Si ai fi facut cu 16,67 % mai mult in conditiile in care faceai toata suma pe 16,67 % in plus. De unde dumnezeu faci cu 30% in plus eu chiar nu stiu. Procentul real e undeva la 5%, daca inainte faceai 20.000, acum faci 21.
E bataie de joc pentru modelele voastre ca ori le ascundeti pierderile reale, ori nu ati fost in stare sa gasiti pe cineva sa va faca calculele.
Schimbari LiveJasmin incepand cu 1 septembrie 2020
- YourLovelyOne
LiveJasmin a ajuns sa fie extrem de enervant cu cernitele lui...si am impresia ca favorizeaza studiourile și mai putin modelele independente, ceea ce nu mi se pare corect. Desi poate parea ca se câstiga mai bine de la un studio, majoritatea modelelor nu trec de 40%, iar din suma asta imparti un procent cu studioul si ramai cu foarte putin. Evident, Best Studios si Studio 20, dar si alte studiouri, vor cauta mereu fete tinere gata sa-si sacrifice timpul pentru ei în schimbul de silicoane, buze si alte imbunatatiri care in timp urâtesc modelul si-l fac sa arate ca o papușa...ah, dar stai, asta se cauta si asta face cei mai multi bani, nu?
bottom line, iti convine, stai, nu ...pleci in alta parte!
bottom line, iti convine, stai, nu ...pleci in alta parte!