Chaturbate probleme tehnice

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
MissM

Buna,cred ca am ajuns intr un moment de disperare ,oricat de exagerat ar suna ,am tot observat probleme pe chaturbate si anume:
Fps scade si creste,membrii care ies dar nu imi arata cand au iesit,sau imi apare acea notificare de 2*desi ei sunt in camera si imi scriu in pm ,dar eu nu le pot scrie din moment ce imi spune ca au iesit din camera ,in pvt au probleme,pvt ul se opreste desi nici nu a trecut timpul limita pe care eu il am ,imi apare destul de frecvent "Trying to connect".Am dat mailuri la cei de la suport bineinteles ca nimic din ce ei credeau ca eu am, nu era,,nu iau in calcul ca poate fi de la ei. As vrea sa stiu daca voi cei care lucrati pe Chaturbate ati observat astfel de probleme ? Totodata se pare ca ma mai confrunt cu o problema si anume ca ei ma aud dar nu imi aud muzica,sau o aud foarte prost,intrerupt ,eu in setari nu am umblat ,pana acum era totul ok,am luat in calcul ca este de la camera ,credeti ca ar fi de la camera ? Nu as vrea sa investesc intr o camera noua daca problema ar fi din alta cauza .Multumesc anticipat
No avatar
Nadia.Nad

Exact asa am patit si eu azi, un membru imi scria desi nu imi aparea in camera si nu ii puteam raspunde, iar privatul mi s-a oprit de 3 ori. E de la ei problema
Ann

Si pe mine ma scot des din privat, ma mai deconecteaza, ma conectez iar dar nu atat incat sa ma preocupe. In schimb am trecut prin aceeasi problema cu sunetul. Mi se auzea vocea dar nu si muzica ceea ce daca nu m ar fi scos din minti m ar fi amuzat pentru ca lucrez in paralel si pe alte site uri unde sunetul nu are nici o problema. Tind sa cred ca e o legatura intre update ul Chrome si Chaturbate pentru ca m am mutat pe LovenseBrowser si acum totul este ok. Sper sa te ajute
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Kitty996

si eu am patit exact la fel si inca patesc . Dupa ce le-am dat mail , mi-au zis ca le pare rau atat :))) si ca incearac sa remedieze situatia . au remediat-o de nu au mai putut !
alexg

Buna,prima problema apare in general cand se fac lucrari la server,daca te conectezi prin obs incearca sa schimbi serverul,iar cea cu sunetul este de la browser.
Scrie răspuns