Reactualizare date Chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Cata

Buna seara.
Am primit mesaj pe Chaturbate de la 1 Noiembrie ca trebuie sa le dau datele de pe buletin printr-un link de-al lor. Ideea este ca nu pot face poze de pe webcam, ies blurate, de pe telefon nu am acces la camera etc... Am dat mail la site si am explicat situatia, am dat buletinul si ei au dat ok ca sunt acceptata. A doua zi, surpriza mareeeee...mail de avertizare ca nu e ok... Iar dau mail, imi spune iar sa dau buletin acolo,,,,aceeasi problema... Ba chiar mai rau, imi blocheaza aplicatia ca am multe update-uri, trebuie sa astept cateva ore. Revin dupa cateva ore si iar am erori, iar nu merge....
Iar le dau mail...iar astept... Talent ca la balamuc, sunt in acea situatie de ma invart ca un c** intr-o caldare, scuzati-mi, va rog, vorba... Si parca vad ca astept si nu fac nimic. Pierd posibilitatea de a mai face bani din cauza unor erori. Voi aveti astfel de probleme? V-au cerut datele?
O seara buna.
Ann

De ce nu ai acces la camera? Te redirectioneaza spre telefon? Ai incercat sa deschizi camera sa iti scaneze codul QR? Ai permise toate accesele la camera? Eu m am logat de pe pc si apoi pe telefon. Nu am inteles exact de ce nu ai acces la camera telefonului. Singura solutie pe care o vad eu este sa imprumuti un telefon de la cineva pentru ca e posibil sa iti pierzi contul. Daca cei de la support nu te pot ajuta nu vad cum o poate face altcineva, posibil mesajul acela apare acolo automat, este un sistem prin care verifica, nu o face nimeni personal, incearca sa te asiguri ca iti accepta verificarea in alt mod si ca nu iti vor bloca contul (dreptul de a face broadcast). Da, cu totii am verificat contul sau il vom verifica pentru ca nu avem incotro. M am plictisit de cate ori l am verificat.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
MissM

Buna,alege optiune cu telefonul ,m-am confruntat cu aceeasi problema ,cel mai ok este cu telefonul, Te loghezi de pe pc alegi optiunea cu telefonul ,scrii adresa de mail ,ei iti vor trimite un link pe mail, de pe telefon intri pe acel link ,apoi la telefon trebuie sa permiti accesul la camera intr-un timp rapid pentru ca altfel iti vor spune ca este o eroare si sa incerci alt browser .Cand te redirectioneaza sa urmezi pasii , in browser sus in stanga ai o fereastra sau ceva de genul,nu mai stiu exact acolo permiti accesul la camera dar repet intr un timp rapid .Sper ca te ajuta si sper sa reusesti .Bafta
No avatar
Cata

Buna seara. Multumesc pt sfat, stiu ca povestea mea e lunga si plictisitoare,pur si simplu am incercat de vreo 25 de ori, am avut erori de conctare, nu imi aparea linkul si tot asa... Si eu m-am obosit, azi am gasit link ul pe telefon ca prin minune. Doar azi am aplicat de 3 ori si imi vine sa urlu... Tot incerc. Aia e. Mai am 5 zile... Multumesc pt raspuns.
No avatar
Cata

Buna seara. Multumesc. Pare mai ok cu telefonul, ideea e ca de pe telefon nu imi aparea link ul. Cu greu a aparut. O sa mai incerc. Multumesc mult.
No avatar
Cata

Buna! am revenit. Am bagat toate datele si la final mi-a aparut acel text pe verde. Mai e ceva de facut sau asta e tot?
Din cate inteleg eu asta e tot....

>>>>>Your account is age verified!
Only the age verified People shown below can appear through your account. If a Person is not age verified they must not appear through your account. Every person appearing through your account must be age verified and shown below.
<<
Va multumesc mult.
No avatar
Intheshadow

Gata ai scapat…esti in regula acum
No avatar
Cata

Va multumesc tuturor pentru mesaje.
Scrie răspuns