Promovare pe prima pagina

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
R3ALLxXx

Mersi pentru recomandare Ann! Poate totusi ai de gand sa te ti mai serios de videochat :)

Stiu ca principala ocupatie a romanilor in mediul online este sa isi dea cu parerea despre ORICE ca si cand ei le stiu cu siguranta iar parerea lor e 100% valida, dar daca nu cunosti un serviciu, totusi, de ce insisti?

Serviciul oferit de mine nu include boti, trafic fake sau orice altceva ar pune in pericol contul de model.
Promovarea se face 100% manual, folosind conturi reale.

Ca un model sa fie pe pag 1 female sunt suficiente 15-25 conturi reale, care la randul lor sa indeplineasca niste conditii esentiale pentru a fi luate in calcul. Pentru primul rand 100-150 conturi.

Doar nu aveti impresia ca modelele pe care le vedeti in permanenta pe prima pagina, dupa cateva minute de la conectare, sunt acolo fara sa foloseasca un astfel de serviciu. Ati fi foarte naivi sa credeti asta :)

Acelasi algoritm se aplica pe majoritatea siteurilor, cu unele exceptii in care se ia in calcul si un camscore, nu doar traficul REAL din camera.

Singurul dezavantaj reprezinta locurile disponibile extrem de limitate, totul fiind facut manual dupa cum am specificat.

In momentul de fata nu mai ofer doar promovare pe un singur site, ci pachete complete de servicii pe 6 site-uri.

Prefer sa colaborez doar cu modele independente, tinere, dragute, jucause, care sunt dornice de incasari ridicate si ofera show-uri pe masura. Pun la dispozitie inclusiv echipamente complete de broadcast profesional.

Spor la tokens!
No avatar
Kiokpc

Recomand modelelor dornice de castiguri[USER=8719]R3ALLxXx[/USER] , diferenta e uimitoare,incepand de la sfaturile acordate,echipamentul complet de ultima generatie,la incasarile tot mai mari!
Cu ajutorul lui ,acum castig intr-o singura zi,cat castigam intr-o perioada in trecut!
Multumesc [USER=8719]R3ALLxXx[/USER]
Amysweet

Cu cine trebuie sa iau legatura pentru mai multe detali?
No avatar
Skyler

Și eu recomand! Chiar m-a ajutat foarte mult
Scrie răspuns