Standard Studio
Buna fetelor! Recent “divortata” de Best Studios unde ma termina programul de “macar” 100 ore pe perioada, caut un studio misto, nu ma deranjeaza trainerii baieti, chiar ma intelegeam bine cu ei, mai rele si ciufute sunt fetele
), nu mai vreau strictete si militarie ca la best, unde trebuie sa fii slaba scandura ca sa faci bani chipurile…ce parere aveti de Standard? Lucreaza doar cu Streamate sau pot sa merg si cu Jasmin?
O sa iti spun umila mea parere. Da, Standard Studio lucreaza exclusiv cu Streamate si acolo ai si mai multe avantaje, un fel de promovare mai sus in pagina. Nu se poate compara niciodata cu Best, atmosfera este relaxata, da sansa tuturor fetelor indiferent de varsta sau aspect fizic. E un studio la care daca s ar interzice lucrul de acasa PRIN ABSURD, sau daca as pati ceva, acolo as merge. Parti negative, din 30% ia studioul jumatate si tu jumatate, deci absurd pentru mine personal dar cine lucreaza pe site uri gen LiveJasmin la studio poate sa inteleaga. Oricat de rau ar fi la Best, am inteles ca se fac ceva banuti, ceea ce nu se aude si de Standard…au decoratii cam saracacioase si nu atat de multe beneficii. Normal, avantaje si dezavantaje…si iti raspund eu din afara pentru ca nu cred ca sunt foarte multe modele Standard studio aici care sa isi dea o parere sau poate vor fi doar persoane care incearca sa isi faca reclama. Mergi la cate interviuri crezi tu ca e nevoie pana gasesti locul potrivit pentru tine SAU investeste putin si incearca ca si model independent, pe Streamate chiar prind girl next door type, nu trebuie neaparat sa fi atat de glamorous ca pe LiveJasmin. Oricum, iti repet, e strict punctul meu de vedere, oricum nu prea cred ca s a inteles nimic
) Pup si bafta!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Te pup! Eu deja fac de acasa dar parca nu e acelasi lucru, nu am aceeasi vointa, ma simt singura si ma plictisesc, mi am inchiriat garsoniera, aranjata de mine exact cum trebuie, tot ce trebuie…dar trag si chiulul la greu ca nu ma cearta nimeni…e f greu de acasa si din cauza traficului…nefiind promovata….
Pe ce site uri? Dacă este vorba și de chaturbate am eu o ofertă de promovare și aș vrea să împart costurile. Este foarte bună ofertă, chiar ajută. Cât despre studio uri, eu zic că mai bine ești independentă și mai tragi din când în când de tine să te ții de program. Este mult mai bine să ai toate încasările decât să le împărți. Plus că studio urile ne amăgesc cu contracte "legale" dar nu sunt. Am fost și la best și la standard și la m 4 m. Revent am discutat cu niște avocați și nu sunt legale acele contracte. Dacă este să avem probleme, tor noi vom avea. Eu am început in acest domeniu acum 6 ani ca model independent, tot așa am vrut să învăț mai multe și după câțiva ani am mers la aceste studio uri. Acolo am aflat ce este defapt in spate și mi-am dat seama că mai bine încerc să mă disciplinez și să mă informez despre promovare și sa fac de acasă cu un srl legal și pe picioarelemele. Asta este părerea, dar fiecare face cum crede și cum simte. Zi faină!
-
Polyloly321
Bună
Am fost eu la standard câteva săptămâni...camere urate mici si sărăcăcioase fără geam, decorate urat, gândaci pe hol mizerie și jeg și în camere și in bai, paturile și saltelele pătate pișate,lumina proasta,trainerele neexperimentate care efectiv nu prea te ajuta cu nimic, îți zic doar sa stai 35 de ore pe săptămână, nu te ajuta nimeni cu nimic, nu prea au treaba și experienta în videochat. Îți oferă masa gratis dacă faci cele 35 de ore, primești niște puncte săptămânal și poți sa îți comanzi diverse jucării sau chestii de pe eMAG. Stai doar pe streamate ceea ce poate fi un avantaj sau dezavantaj
Am fost eu la standard câteva săptămâni...camere urate mici si sărăcăcioase fără geam, decorate urat, gândaci pe hol mizerie și jeg și în camere și in bai, paturile și saltelele pătate pișate,lumina proasta,trainerele neexperimentate care efectiv nu prea te ajuta cu nimic, îți zic doar sa stai 35 de ore pe săptămână, nu te ajuta nimeni cu nimic, nu prea au treaba și experienta în videochat. Îți oferă masa gratis dacă faci cele 35 de ore, primești niște puncte săptămânal și poți sa îți comanzi diverse jucării sau chestii de pe eMAG. Stai doar pe streamate ceea ce poate fi un avantaj sau dezavantaj