Chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Annais

Buna, ma poate ajuta cineva cu promovare pe chaturbate? m-am reapucat dupa 6 ani dar nu mai e acelasi trafic din ce observ si primisem o informatie de cumparat trafic.. si un alt site care face plata la zi? Studio care lucreaza cu modele de acasa? Multumesc
Hazal Kaya

Annais;n51538 wrote: Buna, ma poate ajuta cineva cu promovare pe chaturbate? m-am reapucat dupa 6 ani dar nu mai e acelasi trafic din ce observ si primisem o informatie de cumparat trafic.. si un alt site care face plata la zi? Studio care lucreaza cu modele de acasa? Multumesc

Cumparatul de trafic e o mare vrajeala.. tu cumperi boti practic, iar ei te aseaza in pagina dupa nr de useri inregistrati si mai ales dupa nr de useri cu bani, daca te uiti pe paginile 3-4 ai sa vezi modele cu 1000 de useri.. asta pt ca nr de vizitatori e mai mare dcat cel al inregistratilor.. si eu am dat mail in aceasta privinta si asta mi au spus ca de asta sunt pe celelalte pagini si nu pe prima.. alt site care face plata la zi nu exista.
LauraT

Hazal Kaya;n51540 wrote:

Cumparatul de trafic e o mare vrajeala.. tu cumperi boti practic, iar ei te aseaza in pagina dupa nr de useri inregistrati si mai ales dupa nr de useri cu bani, daca te uiti pe paginile 3-4 ai sa vezi modele cu 1000 de useri.. asta pt ca nr de vizitatori e mai mare dcat cel al inregistratilor.. si eu am dat mail in aceasta privinta si asta mi au spus ca de asta sunt pe celelalte pagini si nu pe prima.. alt site care face plata la zi nu exista.

Mfc parca face la zi plata. Sa ma corecteze cineva daca stie mai bine si gresesc.
No avatar
Lora33

Bonga plateste la cerere in cateva ore cu conditia ca in ultimele 6 luni sa ai 200$ castiguri.Xmodels plateste tot la cerere,la 50$ cred.Alta varianta pt plata la zi ar fi BoleynModels,contra unui comision.
promovareOF

buna, fetelor ! este cineva interesata de onlyfans? eu sunt fost model de videochat si vreau sa imi deschid o agentie de onlyfans, mi-am mai ajutat cateva prietene si caut fete dispuse de o colaborare serioasa, cu contract legal, in care voi sa va ocupati de partea de poze (dar va vom ajuta si noi), iar noi ne ocupam in mare parte de pomovare, cu asigurarea discretiei pe teritoriul Romaniei. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la mailul b.effect@yahoo.com
Scrie răspuns