Helppppp

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
MiaJohns

Anastasia09;n51475 wrote:
nu iti inteleg disperarea, sincer ! daca stii ca te-a reclamat cineva, incearca sa rezolvi cu cei de la support cumva. chaturbate intr-adevar, banneaza aiurea, dar si cand isi dau seama ca au gresit, deblocheaza si isi mai cer si scuze ! Clar ai facut tu ceva nasol, daca nu mai vor sa iti deschida contul. Imi pare rau pentru tine, dar in job-ul asta nu poti sa faci numai ce vrei. Figurile costa ;) poti incerca alt site. Spor !

Doamne frate cata rautate! Fata e disperata pentru ca poate era singurul ei site care pana la urma ii asigura o paine pe masa vorba aia si poate chiar a muncit sa ridice contul respectiv. Nu stiu bai nene de ce comentati cate unele daca aveti 0 empatie si nu aveti de gand sa ajutati in vreun fel. Te deranja pe tine ca a postat si ea in mai multe locuri incercand sa gaseasca o solutie... Pentru cunoatinta ta sunt o multime de membrii din astia cacaciosi carora daca nu le arati ceva pt 5 tokeni ai lor si ii trimiti la plimbare te pot reclama si la cum e chaturbate acum de baneaza in stanga si in dreapta de parca e jasmin mai nou nu prea mai ai ce sa faci. Asta 1 si a 2-a de unde stii tu ca ea avea sau a facut figuri?! Va place sa va dati asa cu parerea despre tot si despre toate, in loc sa ne ajutam intre noi si sa ne sprijinim, suntem rele si cutre una cu cealalta de parca zici ca ne furam de la gura...
​​
Anastasia09

si tu cu ce o ajuti ? femeia a primit ban permanent, pe viata !! i s-a spus clar si raspicat ! eu macar i-am sugerat sa incerce alt site! eu nu am auzit ban permanent pe chaturbate degeaba !
No avatar
MiaJohns

Fetele de mai sus i au dat toate sugestiile necesare pentru ca acel cont sa i se redeschida, nu mai era necesara interventia mea si nu mai avea rost sa repet si eu ce au spus fetele de mai sus. Ti am facut tie o observatie pentru ca prin "sfatul" pe care ai vrut sa i l dai, dupa cum sustii, ai tras o tu de maneca ca automat ea a facut ceva rau de i s a inchis contul. Si in legatura cu banul permanent da tu poate nu ai mai auzit de redeschiderea contului dupa un "ban permanent", eu am auzit, mai ales cu ultimele politici ale Mastercard in legatura cu site urile de profil unde chaturbate au luat o razna si s au pus pe modele degeaba. Efectiv un rahat de membru poate face claim oricarui model i se nazare lui din orice motiv si ei automat inchid contul si dupa "investigheaza" situatia. Asa ca inainte sa aruncam cu noroi una in alta sub pretextul ca asta i parerea noastra mai bine am privi situatia per ansamblu, daca de ajutor nu putem fi.
Anastasia09

scuza-ma, dar asa cum te-a deranjat pe tine comentariul meu, m-au deranjat si pe mine 3 postari cu acelasi subiect, unde oricum nu a spus tot. Tipa stie clar ca a reclamat-o cineva, dar nu spune si de ce. in schimb, vrea sa fenteze sistemul cu alt cont :))) in fine...
Scrie răspuns