Probleme
Buna. Am primit mesaj de la Ing, cu actualizarea datelor. Voi? Desi nu am luat sume mari in anii trecuti, este dubios ca acum cam bate la ochi pe la toata lumea. La voi sunt probleme? Din cate stiu eu sunt cam 100.000 de persoane care o practica la negru. Aveti vesti de la bancile din strainatate, mailuri,. Precum ca incep verificarile si acolo? Sau astia cauta doar ce avem aici in bancile din Ro... In declaratiile de presa cica cauta doar ce avem aici, nu si in strainatate. Zi frumoasa!
-
Intheshadow
Bancile la o anumita per de timp cer actualizarea datelor,nu este un motiv sa te panichezi,in ceea ce priveste anaf,banca are o anumita suma de tranzactionare pe luna pe care daca o depasesti te va da la anaf,nu te da banca la anaf pt sume modice,Ing este o banca destul de periculoasa,daca ai bagat Ing k metoda de plata pe site uri ai mare grija ca iti poate inchide contul oricand si te poate da si la Anaf…
Multumesc pt mesaj. Eu in anii trecuti aveam sume mici, din cate am calculat eu nici nu ating suma aia de 50.000 din 2016 pana in prezent. In ultimii 2 ani am avut doar bani de la o prietena plecata in UK. Dar vad ca sunt multe fete aici de iau banii de pe xlove pe Ing, au avut plati mari de la Paxum si tot asa. Anaf face analiza din 2016 pana in prezent. Oricum declaratiile lor de presa nu prea se leaga cu realitatea pe care o stim noi. O seara frumoasa.
-
Intheshadow
Anaful nu are acces la datele pers ale clientilor bancari sunt date confidentiale pe care doar bancile le pot da anafului,anaf de mult incearca sa se lege de industria adult,dar nu au reusit pt ca nu au info despre pers care practica acest job,da si eu transfer pe banca ro bani din pax si nu am avut prb pt ca nu transfer mai mult decat limita lor lunara,asa ca stai lin ca nu este nici o prb ..o sapt frumoasa si tie