Puțin ajutor va rog

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Annet

Buna sunt o mama în vârstă de 21 de ani , provin dintr-o familie de pocăiți și am o situație foarte grea ceea ce m-am și întrucât cu gândul la acest tip de job. As avea nevoie de ajutorul vostru încât să îmi dau seama că studioul pe care îl voi alege este serios, daca pot cumva ascunde munca pe care as vrea sa o prestez fata de familia mea, ce îmi trebuie pentru a putea fi model ? La ce sa fiu atenta in momentul angajării , la contract? Sau studiourile lucrează cu contract ? Am nevoie de PFA sau SRL? Care sunt riscurile acestui job? Care sunt avantajele și dezavantajele acestui tip de job ?
No avatar
Cata

Buna. Cel mai bine este sa cauti studiouri mai mici, cele de cartier, de fiscalitate se ocupa ei. Nu trebuie sa iti faci firma. Nu te baga la anunturi unde iti promit ca faci 10.000$ pe luna, incearca la alea unde iti spun ca ai castiguri de la un 3000-4000 pe luna. Acolo unde iti spun ca faci sume mari, nu prea sunt seriosi ....sau...chiar poti face dar ai o multime de reguli, nu stiu ce sa zic. Tu doar devino model si atat. Eu lucrez de 9 ani in domeniu si fara probleme cu familia etc. Iti baneaza ei Romania, adica nu te vede nimeni dupa aici. Succes.
YourLovelyOne

Si cu Romania banata, se poate folosi proxy server. Aceasta meserie trebuie asumata. Insa cu familia de pocaiti, contrazice-ma daca gresesc, dar parca voi nu sunteti cu internetul, cu tehnologia si toate ele, deci nu cred ca familia ar cauta pe net si in nici un caz pe astfel de siteuri...sau aceea erau amish?
Cta despre studiouri de cartier...NUUUU, in nici un caz. Risti sa fie vreun cunoscut pe acolo, nu neaparat unul apropiat, dar sa zicem vreun vecin sau pur si simplu sa fi vazuta ca iesi din acea locatie care e in cartierul tau si apoi sa se afle ce e acolo, daca nu se stie deja...., chestile astea se afla in cartier...cel mai bine e sa lucrezi in alt cartier decat cel unde locuiesti, asa eviti complicatiile.
Daca intr-adevar vrei, vei gasi o solutie pentru tine si copilul tau. SI nu-mi mai bate capul cu ce spun unii sau cu ce cred altii. Nimeni nu-ti da bani pentru copil sau pentru chirie, asa ca n-ar trebui sa-i intereseze ce faci sau de ce ai ales sa faci acest job. Iar tie nu ar trebui sa-ti pese! Capul sus si ambitie multa! La 21 de ani ai si multa energie, deci toate de partea ta. Bafta!
YourLovelyOne

Annet;n51359 wrote: ...ce imi trebuie pentru a putea fi model ?....

MULTA AMBITIE. Perseverenta. Sa nu renunti daca din prima nu vin banii. Vor veni. Cel putin 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana online.
Indiferent cum arati, membrii sunt pe toate gusturile. Nu trebuie sa fii neaparat ca un model tras printr-un inel.
INCREDERE IN TINE. Stima de sine sus. Asta se vede si se simte. Nimeni nu te poate vedea altfel decat ii lasi tu sa te vada...si cum ai vrea sa fii de fapt? In acest job, dar nu numai, esti asa cum vrei tu sa fii si cum te-ar ajuta sa fii: dezinvolta, increzatoare, deschisa catre nou, mereu cu zambetul pe buze si setata pe obiective. Cand nu ai chef sa lucrezi, intreaba-te de ce faci jobul asta? Pentru copilul tau. Asa ai o super motivatie.
Scrie răspuns