YourLovelyOne;n51235 wrote:
Ce inseamna sume mici? Maxim cat pe luna se considera "suma mica" ? Citisem cu ani in urma ca pana la 10.000 euro pe an nu te iau in vizor, dar nu stiu daca mai e valabil, asta citisem acum 8-9 ani poate si mai bine. Plus ca s au schimbat acum multe la banca, sunt obligate sa ceara sursa venitului, sa stie de unde ai venituri, si parca declara mai departe la fisc (? Intreb, nu stiu sigur?!) daca lunar in mod constant intra chiar si 1000 RON in cont, de unde vin banii?! Banca te poate intreba si trebuie sa raspunzi.
Cardurile astea emise gen Japonia China sau nu mai știu ce insule sunt greu de depistat motiv azi se deschid intr-un an doi se închid asa ca suma încasată gen 6000 luna e fix pix e o procedura greoaie nu exista acorduri internaționale sau dacă exista nu este timp pt soluționare cazuri genul de insule se numesc paradisuri fiscale sau offshore asta fac si multinaționalele ati văzut anaf sa între în multinaționale nu ce e a străinilor România și anaf nu are dreptul sa se bage asa ca pt sume mici nu te obosi , studiourile sunt alta treaba aia sunt obligați sa își justifice bani pt ca ei se și promovează în anunturi online asa tu faci mizilicuri poți sa declari e opțiunea ta ibsa e bătaie de cap venitul din activitatea asta e variabil azi ai mâine nu nu e fix veziti de treaba și nu te mai panica retragetiva bani imediat ce va întra pe card astfel de bănci se deschid și închid peste noapte și rămâneți și fără bani și mori cu legea în mana ca nu mai recuperați nimic vedeți exemple gen payoneer firstchoisepay actualmente rebranduit cosmopayment și au mai fost și altele nu va țineți bani în băncile lor veți rămâne faliti asta e sfat pt începători
Ajutor pt inceput
Alina13;n51236 wrote: Te iau in vizor si pt 300 lei, asa ca cine se risca o face pe pielea lui. Eu personal nu vreau sa risc, de aici si motivul pt care vreau sa o fac legal. Am o oarece experienta in domeniu, am reprezentat mai multe societati in relatia cu anaf pe parte de executari, si credeti-ma ca au fost cazuri si pt 50 lei… iar cand vorbim de infractiuni economice, aici chiar nu este de joaca, am o cunostinta condamnata la 3 ani si ceva cu executare pt un prejudiciu de 2000€, ca sa nu mai vorbim ca suspendarea sub supraveghere (asa zisa “suspendare” de care toata lumea vorbeste) nu prea intra in sfera infractiunilor economice. Pe parte de videochat este mai greu de dovedit, multi nu isi bat capul, procedura e greoaie in momentul de fata, dar haideti sa nu ne culcam pe o ureche ca termen de prescriptie nu este, si uite asa ne putem trezi la 50 ani cu o condamnare pt evaziune fiscala pt ce am facut noi la 20 ani.
Termen de prescripție sa-mi fie cu iertare suntem în România se taraganesc procese pana la prescripție ce vorbim noi la 50 ani poate nici nu va mai exista tara asta întreagă cat despre pensii credeți ca generația actuala ca le va mai prinde sistemul.va intra in colaps in maxim 10-15 ani eu va spun muriți cu dreptatea în mână puneți deoparte de pe acum mai târziu va fi foarte greu
Termen de prescripție sa-mi fie cu iertare suntem în România se taraganesc procese pana la prescripție ce vorbim noi la 50 ani poate nici nu va mai exista tara asta întreagă cat despre pensii credeți ca generația actuala ca le va mai prinde sistemul.va intra in colaps in maxim 10-15 ani eu va spun muriți cu dreptatea în mână puneți deoparte de pe acum mai târziu va fi foarte greu