Trafic cumparat pe jasmin?
- YourLovelyOne
Candy1;n50963 wrote: N-ai de ce sa cumperi trafic pe jasmin. Pe jasmin poziția și traficul ala bun, ala cu membri plătitori de pe site de care ai nevoie, nu e influențat de câți guesti ai în camera.
Dar de ce este influentat?
-
deutsadeea
YourLovelyOne;n51271 wrote:
de catre prestatia ta
de catre prestatia ta
YourLovelyOne;n51271 wrote:
Cred ca singurele persoane care știu asta sunt cei din conducerea LJ.
Teoria mea e ca ei au un algoritm care măsoară cât de mult interacționează membrii plătitori cu tine odată ajunși în camera ta. Ce procent din cei care vizitează camera ta cheltuie bani și câți te adaugă la favorite, poate și timpul pe care îl petrec. Cu cat ai o rata mai bună cu atât vei primii mai mult trafic. E doar o teorie, însă validează ce s-a scris și mai sus. Prestația și ce faci tu pe camera sunt ce contează, dar nu sunt evaluate de un om, ci de rezultate.
Cred ca singurele persoane care știu asta sunt cei din conducerea LJ.
Teoria mea e ca ei au un algoritm care măsoară cât de mult interacționează membrii plătitori cu tine odată ajunși în camera ta. Ce procent din cei care vizitează camera ta cheltuie bani și câți te adaugă la favorite, poate și timpul pe care îl petrec. Cu cat ai o rata mai bună cu atât vei primii mai mult trafic. E doar o teorie, însă validează ce s-a scris și mai sus. Prestația și ce faci tu pe camera sunt ce contează, dar nu sunt evaluate de un om, ci de rezultate.