Studio Bucuresti
- SuportTehnic
Buna. Dar de ce nu incerci pe cont propriu?
- SuportTehnic
Sa inteleg ca nu s-ar putea nici daca ai avea sansa sa inchiriezi o locatie, un apartament, poate chiar cu inca o fata sau doua?
Problema cu studiourile, mai ales cele cunoscute, consacrate este ca in spatele la ceea ce ti se arata sunt foarte multe reguli si lucruri nespuse, majoritatea care nici macar nu iti sunt spuse de la interviul initial! Din pacate nu as putea sa iti recomand un studio, dar indiferent ce ai alege sa nu uiti ca ei nu iti sunt sefi, trebuie sa te impui si sa ceri respect din prima, altfel nu o sa iti fie un avantaj in viitor cu ei!
Problema cu studiourile, mai ales cele cunoscute, consacrate este ca in spatele la ceea ce ti se arata sunt foarte multe reguli si lucruri nespuse, majoritatea care nici macar nu iti sunt spuse de la interviul initial! Din pacate nu as putea sa iti recomand un studio, dar indiferent ce ai alege sa nu uiti ca ei nu iti sunt sefi, trebuie sa te impui si sa ceri respect din prima, altfel nu o sa iti fie un avantaj in viitor cu ei!
Bunaa, sincer nu as putea sa iti recomand direct un studio dar din ce am vazut in experienta mea mai bine alegi un studio mai mic cu mai putine posturi de munca, asa eviti starea aia de “firma mare” si stii ca Trainerii sunt atenți mai mult la tine;)
-
SofiaBindy
Eu colaborez cu HomeStarlet Studio! este un studio care colaboreaza doar cu modele de acasa! Colaborez cu ei de luni bune si sunt multumita! si de incasari, si de procent si de faptul ca se ocupa de plata taxelor si impozitelor!