SITE SERIOS SAU TORTURA??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
X89X

Sunt hartuite non stop pe Xlove de suport, doar pt ca am vorbit de protejatele lor, ma amenita fara motiv cu ban-ul non stop.. in timp ce modelele lor chiar NU RESPECTA REGULILE SITE-ULUI, SE INTALNESC CU CLEINTI, PRIMESC ACASA CADORI DE LA EI.., ETC, AM SI PROBE! Le-am trimis si lor , dar nici nu ma baga in seama, in schimb ma hartuiesc non stop si ma ameeninta cu blocatul din nimic....! Are cineva o experienta similara cu acest site sau cu altul? E ceva de doemniul ABSURDULUI DEJA!...
No avatar
Someone123

Muta-te pe alta platforma...Ce te retine ?
Nici nu am auzit de acest site.
Sa ramana cu modelele pe care le vor ei si gata, da-i incolo .
No avatar
matzarebela

de cand s-a inventat chatul , s-au inventat si cele care incalca regulile si fac ceea ce ai spus tu, nu este o noutate, pentru nimeni, nici site nici membrii, din pacate, ca ne zapacesc pe noi ca vor, eu am rezolvat asta spunand ca sunt maritata si nu mai continua, nu le vei scoate pe de site nu vei scapa de "competitie, in schimb vei atrage atentia suportului sa urmareasca sa te taxeze la orice mica greseala neintentionata... cel mai simplu este sa uiti de ele, ca exista, ca ai competitie, si sa te focusezi pe ceea ce se itnampla in roomul tau, este mai sanatos pentru tine, si nu uita ai nevoie de nervi de fier pt a face fata membrilor, de ce vrei sa te mai enervezi si pentru lucruri
care nu tin de tine?
Scrie răspuns