Caut colaborare studio
Buna ! Caut studio serios si legal pentru colaborare part time exclusiv de acasa! Am mai lucrat in trecut ca model si am decis sa revin dupa o pauza foarte lunga.In principiu cunosc majoritatea site-urilor, sau mai bine zis cunosteam..Ma gandesc ca intre timp s-au mai schimbat lucrurile si recunosc ca nu sunt tocmai la curent, dar promit ca ma adaptez rapid.Ah, si sa nu uit! Limbi straine cunoscute: engleza la nivel mediu , aș indrazni sa spun chiar spre avansat si spaniola mediu.Well..acum sa va spun si minusurile: am 43 de ani , nu sunt fotomodel, nu pot lucra 8h pe zi minim(deocamdata), si nu doresc sa lucrez decat ca si Mistress. Ce sa va mai zic ? Momentan nu imi mai vine nimic in minte, dar in cazul in care ,in aceste conditii, cineva ba dori sa colaboram, astept sa ma contactati si va voi raspunde la orice alte intrebari. Cu stimă, Geanina! PS: M-ar ajuta enorm si recomandari din partea fetelor care lucreaza de acasa , dar in colaborare cu un studio! Va multumesc!
-
zuper.precious
Buna Geanina! Eu lucrez de acasa, dar aparatura si suportul mi-l ofera un baiat care este in domeniu de cativa ani, am fost mai multe fete la el al studio si cand a venit pandemia a decis ca fiecare model sa faca de acasa si sincer e mult mai ok, nu tu bani pe taxi sau pe mancare sau ore pierdute in trafic. iti ofera plata la saptamana sau la payment, suntem momentan vreo 6 care colaboram cu el si nu lucreaza decat cu modele care sunt serioase si vor sa faca bani, daca vrei te pun in legatura cu el e super open mind si amuzant omul plus ca ne mai face cinste cateodata cu o excursie la vila lui de la munte unde ne mai relaxam si noi, lasa-mi mesaj si iti ofer numarul lui si vedeti void e acolo. Ciao
-
Asavreaueu
mergi unde vrei tu dar numai la charm nu. chiar daca vezi reclame cu bianca dragusanu prin tot bucurestiul e dezamagitor. imi pare rau ca am pierdut timpul la un studio unde numai vedetele care fac bani sunt bagate in seama. ele sunt divele vai draga si fetele noi nici nu exista. calculati si cat sunt bonusurile sau comisioanele si sa vedeti ca nu se merita. parerea mea e ca mai bine cautati alt studio sau lucrati de acasa ca eu m-am saturat repede.
- HomeStarlet
Buna Geanina! Suntem un studio care colaboreaza exclusiv cu modele de acasa! Colaboram cu site-uri precum LiveJasmin, Flirt4Free, Chaturbate, Stripchat! La noi nu ai un program fix! Lucrezi cat vrei, cand vrei si de unde vrei! In functie de necesitatile tale, oferim comision de pana la 85%! Daca esti interesata ne poti contacta la numarul de telefon 0756.611.137
Buna Geanina, In caz ca nu ai ales ceva pana in momentul de fata te pot ajuta eu.. sunt trainer la Incognito Studio Cluj si avem parte de traineri si pentru fetele din alte locatii si localitati ( Buzau, satu Mare, Baia Mare, Petrosani, Sibiu, Timisoara). Colaboram la distanta si cu fete din Uk, Kenia, Austria... suntem de 15 ani in domeniu videochat si avem experienta astfel ca mai mult de jumate modele noastre sunt in TOP pe siteuri diferite platite cu 3, 4 sau 6 $ pe minut... avem si siteuri freemium si avem pregatit un curs intensiv pentru a stii sa lucrezi si sa cresti financiar rapid pe aceste siteuri. In general fetele nu stiu sa abordeze aceste siteuri. Daca dorestipe partea de non adult la fel te putem ajuta. Iti multumesc in avans... contact 0770637560
- YourLovelyOne
dana_23;n51049 wrote: Buna Geanina, In caz ca nu ai ales ceva pana in momentul de fata te pot ajuta eu.. sunt trainer la Incognito Studio Cluj si avem parte de traineri si pentru fetele din alte locatii si localitati ( Buzau, satu Mare, Baia Mare, Petrosani, Sibiu, Timisoara). Colaboram la distanta si cu fete din Uk, Kenia, Austria... suntem de 15 ani in domeniu videochat si avem experienta astfel ca mai mult de jumate modele noastre sunt in TOP pe siteuri diferite platite cu 3, 4 sau 6 $ pe minut... avem si siteuri freemium si avem pregatit un curs intensiv pentru a stii sa lucrezi si sa cresti financiar rapid pe aceste siteuri. In general fetele nu stiu sa abordeze aceste siteuri. Daca dorestipe partea de non adult la fel te putem ajuta. Iti multumesc in avans... contact 0770637560
Hey, ce site-uri merg pe non-adult? Stiu ca trebuie sa stii cel putin engleza la nivel avansat, eu stiu spaniola si foarte putin franceza.
Livejasmin ar fi ideal pe non-adult? Am vazut ca si e streamate exista o categorie non-adult, dar care nu prea e populata si
ma intreb daca oare se castiga ceva acolo....daca e adevarat sau de fapt te bagi la Hot flirt si in free n ai voie sa arati nimic , trebuie sa fii cat mai
imbracata si in private poti face orice doresti FARA SA FII OBLIGATA sa te dezbraci, cum e in categoria GIRL.
Hey, ce site-uri merg pe non-adult? Stiu ca trebuie sa stii cel putin engleza la nivel avansat, eu stiu spaniola si foarte putin franceza.
Livejasmin ar fi ideal pe non-adult? Am vazut ca si e streamate exista o categorie non-adult, dar care nu prea e populata si
ma intreb daca oare se castiga ceva acolo....daca e adevarat sau de fapt te bagi la Hot flirt si in free n ai voie sa arati nimic , trebuie sa fii cat mai
imbracata si in private poti face orice doresti FARA SA FII OBLIGATA sa te dezbraci, cum e in categoria GIRL.
- YourLovelyOne
YourLovelyOne;n51063 wrote:
Multumesc pentru raspuns, nu stiam de xlove si non-adult. Intrebarea e daca merge sau daca merita macar incercat?
Multumesc pentru raspuns, nu stiam de xlove si non-adult. Intrebarea e daca merge sau daca merita macar incercat?