Videochat de acasa, my story

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Aliiciiaa

Buna ! Voiam de mult sa scriu aici, după ce am rupt forumurile in 2 Doresc să spun povestea mea, poate cineva se regăsește sau capătă puțină încredere. Primul meu contact cu videochatul a fost pe 1 mar 2021, un calculator varză, camera si microfon ieftine, decor 0... programul haotic, eu imi propuneam sa lucrez 14-22, dar nu reușeam niciodata... 2,3,4 ore maxim... dezamagire totala intr-o luna 200$ cu 3 site-uri.. inchiriasem o garsoniera special pt a face asta si mi am dat seama ca nu pot acoperi chiria plus cheltuieli asa ca am renunțat. Anul acesta m-am mutat in casuta mea, am luat o camera logitech c920 in rate iar sotul mi-a făcut din bucati un calculator blană. Zic, acum n am chirie, n am nimic de pierdut, doar banii pe camera.. am inceput... prima perioada, dezamagire mare iar... 50 pe cha si 38 pe mfc... stateam aprox 6-8 ore zilnic.. iar citeam pe forum de sume 1000++ si imi spuneam "nu renunt, trebuie sa fac si eu, arat bine, sunt draguta, vb engleza, eu dc nu ?" A urmat perioada 2 de plată... 1400$ ... dap, ai citit bine 88 versus 1400, a fost ireal pt mine... perioada 3(am lucrat 9 zile din 14 din pricina unor probleme) 700$, iar acum urmeaza perioada 4 pt mine, am strâns deja vreo 500$ , si mai sunt 7 zile de muncă. Lucrez noaptea, 02-10 . Tot ceea ce vreau eu sa transmit prin acest post este : AMBIȚIE, PERSEVERENȚĂ, nu te deloga cand ai 30 de min sau 1h fara sa primești un token, eu scriu acest post online fiind si e cam liniste , dar stiu ca pana la sf turei de muncă imi voi atinge scopul (100$) , am deja 70. CU 8H ZILNIC NU AI CUM SA NU FACI MINIM 1000$ PE LUNA. Cel putin la început eu sunt extrem de satisfăcută si mândră de mine. Un ultim lucru vreau sa mai.mentionez, cei 1400$ i-am făcut fara Lush. Abia dupa am achizitionat, isi merita toti banii ! Va pup, sesiuni pline !
No avatar
MayaC.

Bună...îmi poți spune pe ce site-uri lucrezi...te rog....mulțumesc
HomeStarlet

Buna Alicia,
Ai mare dreptate! Pentru a putea castiga bani si sa te faci cunoscuta in aceasta industrie, iti trebuie multa ambitie, perseverenta si determinare! Felicitari ca nu ai renuntat! Cu siguranta daca vei continua asa, iti vei creste incasarile! Camera Logitech C920 este una din cele mai bune camere si cele mai accesibile! Ai incercat si pe StripChat? Succes in continuare!
HomeStarlet

MayaC.;n50778 wrote: Bună...îmi poți spune pe ce site-uri lucrezi...te rog....mulțumesc

Depinde cum vrei sa abordezi situatia! Sunt site-urile freemium si site-urile premium! abordarile sunt diferite! Daca nu ai experienta in industrie, sfatul meu este sa incepi cu site-uri freemium (Chaturbate, Stripchat, Mfc, BongaCams)!
Succes !
Scrie răspuns