Studio20 sau studio Manequeen ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Leyla

Cele mai mari amenzi si cea mai mare bataie de joc e la Studio 20. E mai ceva ca la Nightprowl. Pretentii peste pretentii si multe minciuni. Mi s-a cerut sa nu imi spun numele mic altui model si ei la fel, sa nu vorbeasca deloc cu mine. Paranoia!!!!!!!!!!! Ca la Nightprowl asa e si la Studio 20 - puscarie , sa streseze la maximum aia 2 oameni care mai sunt in studio. Nu inteleg de ce cand vad ca nicio fata nu sta mai mult de 2 saptamani....
Leyla

A, sa nu uit : te mai si ameninta cand pleci ca lasa ca se folosesc de imaginile tale, ca or sa-ti faca rau. Mie mi s-a facut de groaza cand mi s-au spus lucrurile astea. Am vazut o fata plangand de teama din cauza asta. Cred ca cineva ii pune pe admini sa ameninte ca altfel nu cred ca fac ei singuri asta dar oricum e rau.
Helps

M-am uita acum pe net ca nu auzisem de Manequeen si asa mi-am dat seama ca e de fapt Charm. Deci sunt mai multe studiouri care tin de Charm? Si Studio 20 vad ca are mai multe studiouri dar se cheama la fel doar ca sunt in alte parti. De Manequeen si Charm nu stiu ce sa comentez dar de Studio 20 am auzit ca sunt foarte stricti si dau multe amenzi. Asta nu-mi place si ar fi un mare punct in minus.
No avatar
Asavreaueu

manequeen asta e de fapt charm studios. degeaba bagati reclame cat vreti cu bianca dragusanu ca nu puteti pacali modelele la nesfarsit. modelele care fac bani sunt favorizate, comisioanele sunt de mai mare rasul fata de alte studiouri din bucuresti, mobilierul e invechit si modelele noi nu sunt bagate in seama pana cand nu fac bani. total dezamagitor pentru mine si sper sa nu mai fac vreodata greseli din astea sa aleg dupa reclama. charm studio e pacaleala parerea mea
No avatar
Selenna

Asavreaueu;n50894 wrote: manequeen asta e de fapt charm studios. degeaba bagati reclame cat vreti cu bianca dragusanu ca nu puteti pacali modelele la nesfarsit. modelele care fac bani sunt favorizate, comisioanele sunt de mai mare rasul fata de alte studiouri din bucuresti, mobilierul e invechit si modelele noi nu sunt bagate in seama pana cand nu fac bani. total dezamagitor pentru mine si sper sa nu mai fac vreodata greseli din astea sa aleg dupa reclama. charm studio e pacaleala parerea mea

e na? zi-ne si noua ce nickname ai avut, daca ai fost colega cu noi :))) altfel parerea ta = ZERO. :P
Scrie răspuns